Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
BOROS SUNGGUH!
Tuesday, January 17, 2012 @ 4:56 PM

Assalamualaikum


semalam OE ada dapat voucer untuk pelajar yang RM200 tu.

dalam tak sedar, OE dah belanja juga RM200.

tapi semua tu free sebab voucer tu free.


OE nie kalau pergi kedai buku, memang mata rambang nak memilih. tahu tahu, kira je rupanya dah cukup RM200

lepas tu, terkebil kebil sekejap sambil terfikir

"borosnya aku!"


tapi lepas tu, menjerit cakap... puasnya hati!


bukan OE puas hati sebab dah belanja dengan borosnya. OE puas hati sebab dah dapat beli buku yang OE nak beli.

"yelah tu. semua free, kamu belanjalah sungguh sungguh kan."

lagi pun, kan dah nak balik cuti, time cuti kan tak ada benda nak buat, nanti, bolehlah dibaca buku tu. tak gitu?

"yelah. kamu memang pandai buat alasan. habis bila masa pula kamu nak mengarang?"

okey buat semua benda time cuti. dari asyik makan je sampai bulat.

...

- iklan sekejap. ibu OE masih lagi comel dan cantik.

okeylah. sampai sini je.

OE katakan...

"sebenarnya OE tak tahu apa nak tulis. pakai tulis je. sebab blur tak tentu pasal. ini mesti akibat dah terlampau lama tak menulis dekat blog nie. ilham pun dah hilang. alahai."


Labels: , , , ,


6 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me