Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
GLADIATOR HEELS sale!
Monday, January 16, 2012 @ 10:02 PM

Assalamualaikum.


- dah lama OE tak ambil gambar dengan TEDDY. tiba-tiba je rindu pulak.

wait... apa dekat telinga Teddy tu?

RIBEN! Teddy pakai RIBEN!

biar benar. ini bukan Teddy. okey.

"ke Teddy dah buat pembedahan menukar jantinanya kepada perempuan?"


haish! mana boleh. haram!

okey dah lah tu merepeknya. anyway, OE duduk-duduk dekat dalam bilik sambil menolong tengok kawan OE yang berkemas, tiba-tiba OE terfikir nak update something.


"sudahlah OE oi. tak payah nak drama. dari semalam kan kamu fikir nak buat semua ni?"

baiklah.

OE terfikir, sekarang nie OE tak nak pakai kasut tinggi, jadi OE ingat, OE nak jual je kasut tinggi kesayangan OE.


rasa rasa, ada orang nak beli tak kalau OE nak jual separuh harga?

- muka tak payahlah macam orang nak emo. ambil gambar biasa-biasa je dahlah.

tapi kan sebenarnya OE sayang kasut tu. tapi sekarang OE dah tak boleh nak pakai. sebabnya... sebabnya... sebabnya...

tak payahlah beritahu. OE segan.


yang pentingnya sekarang OE dah tak berapa nak berminat dengan kasut tinggi.

akhirnya kasut tu menjadi perhiasan rumah sebab tak dipakai-pakai.

"tapi kan, kasut tu boleh dipakai time nak pergi function. macam yang kamu pergi pesta buku tahun lepas."

tak pun boleh pakai time berangan photoshoot , kan?

sayang tu memang sayang. tapi, dari tak dipakai.

okeylah. dahlah tu merepeknya. nak tengok ke kasutnya?
- iklan sekejap...

see... yang OE pegang tu nyata bukan Teddy!

"OE sudahlah. jangan asyik cakap pasal Teddy je."

okey. di bawah ni kasutnya.

- di kiri dan kanan bag itu. yang sebelah kanan yang tagnya colour purple tu, OE dah beli lama dan OE dah pakai lama dan sayang sangat. kakak OE belikan.

-yang tag warna pink, OE baru pakai sekali waktu raya tahun nie.

kedua-duanya adalah antara barang yang OE sayang.


- macam OE sayang Teddy.

okeylah. sudah sampai di sini.


OE katakan...
"ada ke orang nak beli? percayalah. ini adalah propaganda OE belaka. OE walau macam mana tak pakai pun barang kesayangan OE, ia tetap menjadi barang kesayangan sampai bila bila dan akan disimpan walaupun tak pakai. kesian."

Labels: , , , ,


0 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me