Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
MASAK LAGI KALI NI?
Saturday, October 8, 2011 @ 1:26 AM

As salam... hari sabtu yang begitu indah, OE duduk bersantai di rumah sahaja

MyEm0.Com

"okey intro dah berbunga bunga kan."

OE nie sejak dua menjak nie, macam tak berapa nak betul sikitlah kepalanya. mungkin kalau hantuk dekat lantai, boleh betul tak?

MyEm0.Com

dan semenjak menjak duduk rumah sendiri nie, adalah pula rasa nak masak memasak kan. walaupun tak pandai.

macam yang OE kata semakan, tak salah kalau kita nak menambah ilmu, kan kan kan

"ayat lebih kuranglah tu. tak perlu nak exacally the same"

okey... semalam jugak kan OE cakap OE ada tanya dekat ibu OE pasal resepi kan... hah. ni yang nak tunjuk nie benda yang dah jadi

MyEm0.Com

kalau tak jadi, of courselah tak tunjuk. buat tambah segan je kan.
ada kawan OE kata, kenapa beli cermin mata macam nenek?

baik... saya suka kelihatan seperti kenenek nenekan. dah berapa orang cucu pun saya tak tahulah.

okey stop merepek...

di bawah nie benda yang OE dah masak... whee...

tanya sikit punya banyak OE dekat ibu OE. dah hari tu masa nak beli barang tanya, dah nak masak pun tanya, dah masuk benda dalam periuk pun masih nak tanya.

MyEm0.Com

hasilnya... sudah semestinya memberansangkan. ini menu pertama. yang kedua, dibawah...

oh ini OE tengok kawan OE masak hari tu masa OE buat makan makan dekat rumah OE, ajak budak budak course OE je untuk makan makan tu, dan yang masak tu pun budak course OE jugak

okey masa tu memang OE sungguhlah jahil bab masak memasak nie.

MyEm0.Com

nak buat makan makan dekat rumah OE, tapi yang masaknya tetamu sendiri. sabar jelah saya

okey itulah dua benda yang OE masak hari nie. dah pun selamat dan aman dalam perut yang bulat dan comel

MyEm0.Com

baiklah. nanti kalau ada benda yang OE masak lagi, OE akan tunjukkan

sama samalah kita terus meningkatkan diri ke arah yang lebih baik

"kamu ingat kamu tengah buat rancangan masakan ke apa OE oi. tak payah nak beranganlah"

ye...

MyEm0.Com

OE berlalu dulu...

OE katakan...
"sebenarnya buat entry nie untuk tunjukkan dekat ibu dengan ayah OE sebab tadi OE dah cakap dengan ibu nanti suruh ayah OE bukakkan blog OE nie supaye die boleh tengok apa yang OE masak tu. hek... bangga sikit dengan diri ini."

Labels: , , , , , , ,


5 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me