Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
SUMPAH SAKIT...
Friday, September 24, 2010 @ 11:15 PM

Kesakitan ini
Kesakitan yang bergayut di diri ini
Silalah berlalu pergi
Sungguh aku tak sanggup lagi

Kesakitan ini
Kenapa aku yang kau pilih
Manjadi teman, menjadi lawan
Aku sungguh tak sanggup

Cubalah kau cari yang lain
Sungguh aku tak sanggup menanggungnya


ARGH! Apa OE merepek ni...

MyEm0.Com

Kenapalah benda ni jadi dekat OE...amat sakit dan tak terperi dah sakitnya...kenapalah dia datang dan membawa kesakitan pada OE? Kenapa? Kenapa? kenapa?

Cubalah tolong OE... OE dah tak tahu apa nak buat dah ni... Rasa macam nak terguling-guling satu pusingan padang golf untuk menghilangkan kesakitan ni...

“itu pun kalau hilang. Kalau tak hilang, tak ke penat je...”

Macam nak nangis laju-laju je rasanya...

MyEm0.Com

Dah tunggang terbalik OE sekarang ni...

MyEm0.Com

Argh!

MyEm0.Com

Tolonglah... OE tak dapat berfikir dalam keadaan macam ni... Serius tak boleh...

Nak tidur pun tak boleh...nak buat apa-apa pun tak boleh... Asyik fikirkan sakit ni je...

KENAPA?????

MyEm0.Com

Huh...dahlah OE dah tak rasional sekarang ni... Da...

DALAM HATI OE SEBENARNYA KAN... OE cuma kena period pain. OE tak tahu kenapa dia boleh datng balik sedangkan dulu dah terawat...Haish sedih...

Labels: , , ,


0 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me