Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
ENTRY PELBAGAI GAMBAR... (nak cepat cerita)
Friday, December 24, 2010 @ 6:05 AM

salam...

oh hari ni OE balik kampung...

Cuma balik sekejap tengok atok sebelum balik ke KELANTAN dua hari lagi...

yang pentingnya banyak persediaan nak dibuat sebelum balik sana. terutamanya...

...mental

...fizikal

...pemikiran

...diri

...dan seterusnya kamu-kamu fikir sendiri, boleh?

“itulah yang membuatkan OE malas sekarang ni untuk upload e-novel”

tulah tu...

jadi OE ingat bila balik U nanti baru OE upload e-novel

sejak tahu kena balik awal ke U ni, OE rasa pening je...

tak tahulah kenapa...

“OE oi... awat bosan bebeno awak punya entry ni?”

OE pun tak mengerti dengan diri OE sekarang ni.

yah! cergas OE! cergas!

okey kali ni OE nak letak gambar je sebenarnya... OE malas nak tulis pepanjang macam selalu

“memandangkan kepala pun pusing, OE pun tak naklah pusingkan kepala orang lain pula, kan...”

yeh! bermula dari cerita OE beberapa hari lepas...

OE dan PROSPERITY







oh ini memang sedap sampaikan OE masih merasakan dagingnya yang empuk...sosnya yang rangup...

“erk! salahlah OE... lupalah pula macam mana iklan dia tu”

tapi yang pentingnya... memang sedap... itu yang buat muka yang bermacam-macam tu... alahai... berangan memanjang...

kemudian OE berjalan ke kolej adik OE untuk pendaftaran...

OE dan CERMIN MATA PINKnya





ini sengaja nak berangan jadi mak datin sebentar...

“kalau jadi pun, apa salahnya, kan? ah merepeklah kamu OE oi...”

yang belakang tu? oh dia memang suka nak interframe dengan buat muka tak senonoh...

itulah YOME... adik perempuan bongsu OE...

okey... itu sahaja untuk kali ini... OE nak pergi berehatlah... dadadadada...

OE katakan...

“OE lupa pula nak cakap... adik OE yang YOME tu dapat 8A... tahniah... aku bangga dengan kau adikku... jangan lupa pesan ibu dengan ayah... belajar betul-betul... hadiah? tuntut tahun depan okey...”


Labels: , , , , , , , ,


0 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me