Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
entry bosan...
Sunday, January 23, 2011 @ 12:03 AM


kadang diri termenung sendiri
bertanya pula hati pada diri
entah kenapa aku rasakan kesunyian ini
dan entah kenapa aku rasakan aku tersisih di sini


oh... salam...

"poyo... lambatnya beri salam. kalau mak limah, dah lama terkujat kamu buat macam tu OE oi..."

oh sorry... OE rasa bosan pula dari pagi sampai ke petang tak ada class...

"ceh nak menjealouskan orang ke apa?"

okay... roommate OE je jealous sebab diorang hari ful dari pagi sampai ke petang...

OE nie mulalah nak meroyan sorang-sorang. idea tak masuk, kepala jadi berat macam masuk air macam tu...

hai... apalah nak jadi dua tiga hari ni? tak productive lansung rasanya...

bukan tak cuba nak menulis, cuma... entahlah

dah elok-elok buka word... tiba-tiba otak blank

apakah?

dah cukup bosan rasanya sekarang ni...

oh cakap pasal bosan, kenapa eh kita ada rasa bosan?

"sudah... pertanyaan yang tak masuk akal dia dah mula keluar"

haila haila haila halia...

"hah? halia?"

okey... OE rasa OE kena siap sekarang sebab nak pergi ko-k

OE masuk mencanting batik... quite fun... okeylah dari masuk yang ada acara kecergasan

sebab OE memang tak cergas orangnya

okey sampai sini je, OE berlalu dulu...

OE katakan...
"untuk tak bosan OE rasa OE kena ambil kecergasanlah sem depan... jadi badan sihat, otak mesti jadi productive... apakah?"

Labels: , , , ,


0 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me