Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
EVENT YANG MEMBUATKAN TRIP KE BUKIT MERAH JADI HARU...
Tuesday, January 18, 2011 @ 4:12 PM

mood : in the time machine

Salam...

Pagi-pagi ni tiba-tiba terasa nak duduk sebentar dalam time machine... tak tahu apa sebab

But... it makes me cying...
MyEm0.Com

“argh! Kenapa sejak naik tahun baru ni OE jadi semakin keanak-anakkan ni? Please stop it right now...”

Sorry I can’t...

Apa yang OE nak letak dalam post kali ni pun ada kena mengena jugak dengan naik time machine OE nie...

Pasal hujung minggu lepas yang OE kata OE pergi BUKIT MERAH...

Ohohohoho... hanya biasa-biasa je bagi pandangan mata OE

“bukan disbebakan OE pernah jejakkan kaki ke sana, but... biasa-biasa je...”

Tak ada apa yang menarik melainkan OE mengalami kemabukkan sepanjang hendak pulang...

“oh! Sangat best okay...”

Tipu tak memada kan OE nie... tak ada siapa yang rasa best kalau mabuk melainkan rasa diri dah kurus sikit sebab semua makanan dalam perut keluar...

Sekarang dah masuk hari ke-4 lepas balik. Yang boleh masuk dalam perut OE cuma air, pisang goreng dari cafe, buah tembikai...

Oh itu pun rasa macam nak keluar balik

“baik macam ni OE diet... Tak pun puasa je... puasa sunat... huh!”

Okey jangan mengeluh di situ...
MyEm0.Com

Yang paling OE tak boleh nak angkat sekali, budak-budak course OE boleh gelakkan OE balik bila fikir-fikir pasal OE mabuk tu

“tapi OE pun gelakkan diri sendiri jugak, kan? Kan? Kan?”


Oh ini dia budak-budaknya... (oh of courselah OE nak pink hitam kan... gila warna tu sekarang ni)

Mana taknya, pagi tu elok je siap pergi naik boomerang lagi dekat waterpark tu... dengan bangga kononnya the first girl yang turun dengan benda tu...

Tak tahu boomerang tu apa? OE baik... siap sediakan gambar lagi... tapi bukan gambar OE snaplah... ini gambar dari google...


OE tak bawak camera waktu masuk waterpark tu, poyo kan...

Sekali malam suruh naik cruse, mabuk laut... aigoo...

Dahlah main air dalam waterpark tu, mabuk air pulak... ailah...

Lepas tu balik naik bas, jalan macam ular kena palu... mabuk jalan lah pula... lailahailallah... apa nak jadi dengan ini budak...

Muntah-muntah sampai dah tak ada apa yang nak keluar...
MyEm0.Com

Dah itu tak kisah lagi... mulut OE ni yang diorang paling tak boleh nak layan...

Sebelum naik cruse bising... naik je cruse selama dalam setengah jam lebih tu, duduk diam kalah patung supermarket tu... dah tu, jejak je kaki dekat bumi, mulut start buat lawak lagi...
MyEm0.Com

“Apa punya oranglah ini budak?”

Dan of courselah waktu nak balik tu tak bunyi lansung selain dari...

Weeekkkkk! Weekkk! Weekkkkkk!

Banyak kali pula tu...

“alamak! Rasa macam nak muntah pula cerita pasal benda ni...”

Yang pentingnya waktu tu OE mencari ibu OE... oh rasa macam nak menangis... tapi bila call ibu, tak sampai hati nak cakap...
MyEm0.Com

Nak jugak cover macho walaupun dah hilang semua kemachoan tersebut dek kerana mabuk yang melampau...

Alahai...
MyEm0.Com

Okey sampai sini jelah... OE berlalu dulu...

OE katakan...
“tapi nanti OE nak ikut diorang pergi LANGKAWI bulan 2 nanti... ‘oh akak lebih baik tak payah. Nanti naik feri, mabuk lagi.’ Bak kata budak-budak bertiga tu... oh tidak... OE nak pergi jugaklah... InsyaAllah...”


Labels: , , , , , ,


0 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me