Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
Ady Putra datang USM?
Wednesday, February 16, 2011 @ 1:16 AM

salam...

Hakhakhak! Teruja tiba-tiba nak update blog...

MyEm0.Com

“tolonglah jangan jadi pelik OE oi...”

Sebab ada benda seronok + teruja + begitu menghangatkan pipi

Sampaikan OE rasa nak senyum sampai esok pagi dan hari seterusnya

MyEm0.Com

Biar sampai orang cakap OE orang gila pun tak apalah

“Dahlah merepeknya OE oi... cerita jelah apanya”

Okey okey straight to the point

OE nampak orang bermuka Ady Putra!

MyEm0.Com

“apa yang teruja sangat?”

Ha... entahlah... rasa macam terawang-awangan bila dia pandang balik...

Chet... gatal...

nasib baik OE tak terlebih teruja sampai pergi nak minta autograph dia... hahahak...

Walau apa pun, OE dah tahu yang USM nie dah ada orang tersebut... berangan nak jumpa orang tersebut buat kali ke seterusnya

Bolehlah menegur nanti dengan muka sposennya...

MyEm0.Com

Supaya dapat terbang terus ke awan biru

MyEm0.Com

“gatal!”

oh Ady Putra yang sangat kacak...

Cuma yang OE nampak tu, dia agak rendahlah... tapi tetap macam Ady Putra... cute...

Siap berbaju kemeja lagi... bergayanya...

MyEm0.Com


ini OE ambil di google...

sudah berangannya...

Sebenarnya perkara main yang terjadi hari ni adalah test... berlansung selama 1 jam 30 minit yang mampu membuatkan OE beku dalam dewan

Amatlah sejuknya dan OE ingat nak bagi tips sikit untuk orang-orang yang mengambil exem atau test...

Tapi disebabkan OE teruja sampai nak terkeluar lidah dan terliur sedikit

MyEm0.Com

Jadi, OE tangguh niat tu untuk entry esok

Yang sempat OE rakamkan hanyalah... ini...

kesesakkan sebelum masuk dewan

Pandangan biasa untuk semua tempat yang nak ambil exem kan... tak ada yang istimewa pun

But apa-apa pun, semuanya berjalan dengan lancar dan jayanya walaupun terbeku dan kaki terkejang sekejap sebelum nak hantar paper

Jadilah OE orang terakhir yang submit

“bukan orang yang terakhir sangatlah. Tapi lebih kuranglah...”

Okeylah... rasanya ini je yang OE nak tulis. Pendeklah pula entry yang ini

Tak apalah...

OE berlalu dulu...

OE katakan...

“roommate OE kata, kenapa tak ngurat je ‘Ady Putra’ klon tu... argh! Malunya saya... masih terbayang di ingatan. Ni kalau ada buah hati dan dia dapat tahu, mesti jealous... chet...”


Labels: , , , , ,


8 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me