Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
OE dan kasut 4 inch
Monday, February 14, 2011 @ 3:44 PM

Salam…

Salam MaulidurRasul juga... berselawat banyak-banyak ye hari ni, kalau nak pergi berarak di tempat kamu-kamu pun, okey juga

MyEm0.Com

Semalam malam OE pergi jalan-jalan. Cari baju dinner untuk roommate OE... sue...

Masalahnya, dia yang nak pergi dinner, OE yang amat-amat semangat nak menjadi perunding image untuk dia.

Itulah inilah OE membebel macam apa je nak cakap dengan dia apa yang sesuai, apa yang tidak

Nak jadi make up artis untuk dialah

MyEm0.Com

Tapi sayangnya tak boleh sebab dia pergi seharian dekat tempat yang dia nak mendinnerkan diri tu

“OE... ayat kamu salah... mana ada perkataan ‘mendinnerkan’... english broken, melayu patah”

MyEm0.Com

Cuma dua perkara je yang mengembirakan OE bila ikut dia tu

First, dapat pakai kasut yang OE nak... sangat pakai

Second, dapat makan DAGING...

OE memang amat-amat-amat-amat suka daging. Dah berapa hari OE cari daging dekat cafe tak ada

And semalam, OE sanggup cancel untuk pergi KFC sebab nak pergi makan daging... wah sedap

MyEm0.Com

Okeylah... OE nak tulis pendek je sebab OE nak update e-novel dan juga nak study. Jadi, OE letak gambar banyak sikit kali ni...

“tak adalah banyak pun...”

Ini kasut OE... VISS 4 inch...


Ini depan mydin. Photographer : sue



Ini dekat kedai pakaian hari-hari. Photographer : diri sendiri

Ini nasi... orang sebelah OE huhu

Ini daging OE... bukan, daging lembu milik OE... oh sedap


Okey itu sahaja. OE mahu menjadi orang yang semangat sekarang untuk study sebab test esok

MyEm0.Com


OE berlalu dulu...


OE katakan...

“OE menggedik nak pakai tulisan ini. OE jumpa di satu tempat terpencil. OH sangat macam tulisan OE di waktu sekolah dulu. Begitu buruk bukan... alahai...”


Labels: , , , , , , , , ,


4 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me