Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
di akhir FEBRUARY ini
Monday, February 28, 2011 @ 12:56 AM

As salam...

oh OE memang dah tua lah OE rasa... sepatutnya tadi OE buat PETUA bukannya PEMUDA

mana tak tuanya, lansung OE tak ingat pasal adik OE yang sorang ni

Yome - nama timangan yang memang tak larat nak ditimang
Remmy - kawan dia panggil dia
Rahmah - nama diberi sewaktu dia menguek

ada OE terlupa yang 27 February birthday dia

okeylah... HAPPY BELATED BIRTHDAY
MyEm0.Com

itu dia... baru je form 4...

"eh betul ke? ke dah form 5?"

okey memang kesianlah siapa yang suka birthday dia disambut dan kemudian berkawan dengan OE yang memang takkan ingat punya birthday orang ni. sedangkan birthday OE sendiri OE tak ingat kadang tu
MyEm0.Com

"apa punya oranglah ini? macam ni punya orang pun wujud ka?"

dah naik berbelas tahun OE ada adik ni pun orang kena ingatkan OE yang dia punya birthday 27 February

dan birthday dia ni dikongsi dengan satu blogger ni. baru kawan dengan OE


ramai-ramai pergi lawat dia
MyEm0.Com

HAPPY BELATED BIRTHDAY juga untuk kamu dear...

okeylah balik semula pada adik OE yang sorang ni... dia satu-satunya adik perempuan yang OE ada... dan nak tengok siapa lagi gagah?

tengok jelah gambar dekat bawah ni...

yang terselit kecil dekat belakang tu, OE lah tu.. tengok besarnya badan dia

oh tak apalah besar... adik OE nie memang jaguh basketball... ni pun dia ada perlawanan dekat mana entah semalam dia ada cakap dengan OE

dan of courselah disebabkan dia je adik perempuan OE, jadi OE selalu buli dia buat kerja rumah dan kalau OE tinggal dengan dia, OE selalu merengek-rengek macam dia pula yang jadi akak
MyEm0.Com

lagi gambar dia dengan OE...
OE tak tahu waktu tu apa motifnya buat macam tu. jadi jangan tanya... seganlah saya

dan dia ni tempat OE mencurahkan kasih sayang kalau nak mengenakan make up...

dan kalau buat smokey eyes... dia tak minta pun OE gatal-gatal nak juga buat dan paksa dia... tapi selalunya dia redha je. terutamanya kalau nak barjalan
MyEm0.Com

sebab ibu OE selalu marah dia, ibu OE asyik je kata

'kau tu dahlah gelap, kau duduk sebelah kak ma kau, kau tengok, jauh beza. kak ma kau dah macam pakai tepung gomak'

"kak ma tu siapa?"

itu OE lah tu. kat rumah kitorang tak guna angah along... memang guna nama manja-manjaan je semua
MyEm0.Com

okey... jadi disebabkan itulah OE suka nak bedak-bedakkan dia kalau kitorang jalan-jalan ke mana-mana...

bawah ni smokey eyes OE buat untuk dia...

dari adikku yang ganas bertukar kepada menggoda...

abaikan kecelaruan muka OE yang waktu dalam gambar ni, OE demam kepala lalok

dan sekali lagi... HAPPY BELATED BIRTHDAY...

"entah dia baca entah tidak... hari ni dia balik asrama. sadis"

pesanan untuk kamu yang menyambut birthday:
MyEm0.Com

1- belajar elok-elok jangan berani dekat dengan lelaki

"padahal lelaki tak berani dekat dengan dia sebab dia punya perangai kalah lelaki"
MyEm0.Com

2- jangan sedih-sedih kalau ada kat asrama. kalau kawan kau buat onar, kau tinggalkan je dia. orang yang tak tahu erti persahabatan, tak perlu dipujuk untuk menjadi sahabat

3- pasal hadiah kau, jangan diminta dengan kakakmu yang miskin papa kedana ini. mintak dengan ibu or kak esah

4- jadi adik yang baik dan dengar cakap ye sayangku

okeylah... OE dah sedih ni sebab rindukan rumah...

oh jangan takut join contest OE ye... OE masih membuka tangan untuk kamu sertai...
MyEm0.Com

OE berlalu dulu...

OE katakan...
"OE dah beli dan dah balut novel yang OE nak bagi untuk yang bertuah dapat tempat yang ke 102 hari tu. insyaAllah esok OE postkan... dan jangan risau, ceritanya memang OE pilih yang best sebab ibu OE kata, benda yang kita sayang dan kita nak tu kita bagi dekat orang."

Labels: , , ,


10 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me