Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
disebabkan tekanan internet temperory down
Saturday, February 19, 2011 @ 11:28 PM

As salam...

oh 'dia' dah tak down lagi... sayanglah kamu pakcik di tempat memperbaiki internet dan service

"ceh... time dah okey kamu sayang. time tak okey, kamu macam nak baling kulit derian dekat pakcik tersebut ye"

okey disebabkan tekanan yang melanda OE sebentar tadi (di malam semalam dan pagi)
sehingga OE sanggup mengutuk dan mengata serta tercerca sedikit orang atasan yang OE rasa tak buat kerja tu, tiba-tiba OE rasa nak buat entry lagi satu pula

"gediknya kamu OE oi"

tak kisahlah tu. rasa rimas sebenarnya dengan pilihan rasa kampus nie... rasa macam serabut semua jalan-jalan yang ada.. mana taknya... kamu lihatlah sendiri




dahlah laluan ni sempit, boleh pulak dia bergantungan di sana sini... hailah kesian susur gajah ni... gajah pun tak boleh nak menyusur di sini

model : pakcik berbaju biru
ini lagilah.. kepala OE tersangkut bagai nak rak dekat situ bila tengah jalan sambil taip SMS untuk ibu OE

"bajet anak yang baik SMS ibunya"

oh silalah mengundi kerana keputusan di tangan anda...

lagi buat OE yang tinggi kononnya ni tersangkut...

tadi OE ada dengar orang tu mencarut mengatakan...

"oh aku benci dengan orang *tut*. kenapalah dia gantung benda ni macam ni"


jelas lagi bersuluh... IZWAN... siapakah beliau? OE blur sendiri...

KUMAR? siapakah pula Kumar?

oh OE memang tak tahu nak mengundi siapa. kesianlah dengan orang-orang tersebut... memang tiap tahun pun OE ikut je apa yang orang cakap dan tak tahu siapa yang layak

budak di bawah ni lagilah tak layak...

membuat cermin di tangga asrama retak seribu? OE lah orang tersebut...

jeans + boyfriend's T + shawl + kasut Oasis

okeylah... OE terpaksa berlalu dulu...

OE katakan...
"OE dah rasa macam nak beku duduk dalam lab sambil menaip atas key board yang terjojol-jojol ini... and... I've lost my ring... that ring I bought at Bukit Merah last month... I love that ring... alahai... hilang pula"

Labels: , , ,


4 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me