Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
internet temporary down? apakah?
Saturday, February 19, 2011 @ 5:05 PM

As salam...

diingatkan : entry kali ni amatlah bosan dan plain tanpa ditemani monyet belaan OE yang comel lagi adoreable tu...

OE dah rasa macam OE nie secretory yang tak ada ijazah sarjana muda sebab menaip menggunakan key board yang berbunyi kuat...

buat masa sekarang OE tak boleh nak blog walking sampai tercabut jari nak bagi comment dekat orang sebab system internet dekat sini temporary down...

OE pun tak tahulah kenapa..

sekarang ni pun rasa macam tertekan sebab tak boleh nak buat aktiviti kesukaan OE sejak kebelakangan ni

apa lagi kalau bukan BLOG WALKING sambil mengacau orang...

sedih dan sadis...


ini pun duduk dekat library...

harap-harap lepas pilihan raya ni, internet tak adalah "temperory down' lagikan...

harap-harapnya janganlah sesetengah orang yang dah rasa diri dia dah high tu sekadar membuat janji-janji palsu semata...

setiap tahun kena tempias janji-janji plasu ni.. hai penat... rasa nak tunggu 3 tahun tu macam panjang je...

okeylah... OE berlalu dulu...

OE katakan...
"OE tak suka nak kutuk orang ni but janganlah buat orang bawah ni macam tak ada perasaan. orang atas pula, janganlah berjanji kalau tak reti nak tepati. sakit rasanya duduk bawah ni. nak naik atas, tak ada orang pengalaman, nampak sangat nak naikkan yang dia kenal je"

Labels: , ,


14 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me