Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
full of smile and shock...
Tuesday, February 22, 2011 @ 7:45 PM


MyEm0.Com
As Salam...

OE sekarang berada dalam keadaan berdebar2 dan teruja hendak memberitahu kamu yang OE dah jumpa orang yang bertuah tersebut

"apa sebenarnya yang dia cakapkan ni? tak faham... tak faham..."

okey kalau nak faham, pergi entry PERHATIAN! ini ye
MyEm0.Com

entah kenapa sekarang ni OE semakin teruja nak berbloging dan thanks jugak pada yang lain sebab sudi follow blog OE yang sedia ada pink dan macho sedikit ini

"okey kata-kata penghargaan dah panjang nie"

OE tak nak memanjangkan perkara ini sebab mesti ada antara follower OE yang follower diorang lebih ramai dari OE kan...
MyEm0.Com

jadi dengan rendah dirinya OE di sini hendak menjemput naik ke atas pentas, seorang gadis @ wanita yang telah berjaya strike ke nombor bertuah ini iaitu 102

"mulalah dia macam orang tak berapa betul nak menulis. mana ada pentasnya OE oi"

sebelum OE sebut namanya, jadi lihatlah di bawah ni dulu... OE seganlah...
MyEm0.Com


nampakkah yang berkotak pink itu? itulah orang bertuahnya mengikut perkiraan OE lah...

kalau OE salah, silalah baling derian...
MyEm0.Com

OE hanya boleh letak nama dia je dan link dia, OE tak tahu sebab dia tak ada meninggalkan kesan apa-apa pada shoutmix OE yang dia dah menjadi orang yang bertuah

jadi... dialah...
MyEm0.Com

eh salah... ini ketepilah sikit.. sibuk je kamu...


dialah orangnya...

Syahirah Abu Sufian

ye kamulah yang bertuah itu... harap-harap kamu baca entry OE ni untuk menuntut hadiah yang OE nak berikan tersebut

silalah pilih...

sebuah NOVEL
or
sebuah KOMIC

MyEm0.Com
dan silalah mesej OE dekat comelbaby_1502@yahoo.com untuk memberitau OE alamat kamu dan beramah mesra dengan OE
MyEm0.Com

"perasan orang nak beramah mesra dengan dia"

kalau OE terlewat nak menghantar hadiah itu, silalah maafkan OE terlebih dahulu

dan benda ni OE buka selama seminggu untuk kamu menuntutnya ye... kalau tak tuntut jugak, OE baca sendirilah buku tu

"ish kejam!"

okey taklah... OE akan tunggu orang bertuah ini datang menuntut hadiahnya
MyEm0.Com

sekali lagi pada yang dah follow OE terlebih dahulu atau terlambat sedikit, OE tetap berterima kasih pada kamu semua sebab sudi melayan kepala OE yang tah apa-apa ni
MyEm0.Com

I LOVE YOU lah...

okey OE perlu berlalu dulu...

OE katakan...
"OE tadi tertidur kembali selepas matahari sudah naik dan tak sempat nak jenguk blog... tiba-tiba OE rasa macam nak pengsan dan terus je buat entry nie. apa-apa jelah OE nie kan"


Labels: , , ,


12 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me