Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
PERHATIAN!
Sunday, February 20, 2011 @ 5:38 PM

As salam...

perhatian : entry ni akan melekat sampai OE rasa OE nak tanggalkan dia dari sini...

jadi kalau nak baca entry sebelumnya, silalah ke bahagian sidebar atau turun terus ke bawah dan carilah perkataan OLDER POST

okey mulakan...

sebenarnya OE nak bagi hadiah untuk sesiapa yang menjadi follower OE yang ke seratus...

sambungannya di gambar bawah...




PEACE?

okey bukan... yang ke seratus dua atau senang ditulis dalam nombor adalah 102

kenapa 102? sebab OE suka nombor 2

okey... kepada yang nak beritahu kawan ke, apa ke untuk datang jenguk blog OE nie, OE alu-alukan sesangat

okey mestilah ada hadiahnya kan...

sebentar... hadiahnya tengah loding...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

okey hadiahnya dah dapat difikirkan...

actually tak adalah grand mana macam percutian 2 hari 3 malam ke or melancong ke luar negara ke... tapi ia lebih kepada mengikut kemampuan OE setakat inilah...

OE beri pilihan either...

sebuah NOVEL
or
sebuah KOMIC


tak kisahlah mana-mana sebab ada orang suka baca novel dan ada orang suka baca komic...

dan dah tentu-tentu keduanya buku yang baru dibeli... bukannya buku terpakai...

dan mengikut tajuk apa yang OE rasa bagus dan bernaslah...

okey tak kalau macam ni?

okeylah... ini akan terus melekat ye...

OE katakan...
"pada yang dah follow OE, OE tetap berterima kasih pada kamu-kamu berjuta-juta lemon. OE sayang kamu..."


Labels:


22 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me