Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
GIVEAWAY NisaChoc & ZulFoto
Sunday, March 27, 2011 @ 5:58 PM

As salam...

oh yang last ini OE ditag oleh cik YAYA comel...

okey ini pun sepantas-pantasnya OE mahu buat ye sementara ada masa dan sebelum OE kesejukkan di bawah kipas sebab duk mengadap baby PINK dari tadi...
MyEm0.Com

okey ini contest dianjurkan oleh dua orang... cik NISA dan encik ZUL

kalau nak melihat chocolate, silalah ke blog cik NISA dan kalau nak tengok gambar cantik, silalah ke blog encik ZUL...

"okey intro sudah..."

dimulakan sekarang... berdezup lezup...

1- warganegara Malaysia dan mestilah ada blog

'yay!'



2- follow dan mesti link blog kedua-duanya di bloglist

'yay!'



3- buat entry yang bertajuk GIVEAWAY NisaChoc & ZulFoto

'yay!'



4- copy n paste banner dan letak dalam entry dan sidebar

mahu join, click COMEL

'yay!'



5- jangan lupa tag 4 orang dan inform sekali


mereka akan diinform sebentar lagi...

'yay!'



6- tinggalkan comment di entry cik NISA

okey selepas OE mengepos ini ye...

'yay!'


okey sudah selesai... senang kan...
MyEm0.Com

okeylah OE berlalu dulu...

OE katakan...
"disebabkan hadiah dia cokelat yang comel-comel, OE rasa macam nak pergi makan cokelatlah pulak petang nie... sebab dah lama OE tak makan cekelat nie... yosh!"

Labels: ,


8 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me