Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
oh pleaseeeeee stop ME...
Sunday, March 27, 2011 @ 4:41 AM

As salam...

anak siapalah nie pipi dia tembam... cubit sikitlah...

oh tolong OE... silalah someone help me...

tolong... oh tolong...

"apanya kamu ni OE? dah kena sawan ke apa?"

OE sekarang ni tak boleh nak berhenti makan... why? why? why?

dahlah OE nak balik Johor minggu depan depan... nanti mesti ibu OE cakap OE telebih makan dekat Kelantan ni sebab tu jadi tembam...

oh sorry to those yang tembam... OE tak bermaksud nak buat sesiapa kecil hati dengan statement OE...
MyEm0.Com

okey for me, orang yang tembam amatlah comel...

ingat : sang PENCIPTA itu indah dan dia akan ciptakan benda yang indah juga
MyEm0.Com
okey OE pegang benda itu okey...

"habis kenapa yang kamu merengek macam budak kecik ni?"

oh bukan sebab OE takut tembam... tembam tu memang OE dah tembam... cuma cuma cuma cuma...

"ingat nie radio rosak atau CD rosak ke asyik nak ulang-ulang?"

oh OE cuma risau nanti perut OE asyik tak sedap je... dahlah minggu lepas OE rasa macam dah tak betul perutnya...
MyEm0.Com

sebenarnya OE tak boleh makan kalau sebelum masuk tidur... nanti mesti esok perut masuk angin...

dan sejak kebelakangan nie dah jadi habit OE makan sebelum nak masuk tidur...

actually, bukan sebelum masuk tidur je... sebelum solat, sebelum mandi, sebelum tengok blog, sebelum pergi tandas, sebelum dan sebelum...
MyEm0.Com

senang cerita tangan OE nie duduknya dekat makanan je... mulut OE nie kerja nak mengunyah je sampaikan makanan roommate OE pun OE bantai jugak

"oh roommate lagi"

okey semalam, waktu tu memang malam... OE pergi dekat tempat roommate OE...

'Sue... kenapa eh kita asyik nak makan je?'

Sue memang banyak stok makanan dan dia tak kisah kalau OE mintak dia pun tak kisah... dan jarang OE mintak dia sebab segan... dia suka bagi OE makan...
MyEm0.Com

'ini macam ada maksud tersirat je. cakap sambil tengok situ'

okey OE tak dapat nak berlakon sebab OE tertengok dia punya makanan bila OE cakap...

argh!!!! kenapa dengan OE sejak kebelakangan ni? ada hantu suka makan merasuk OE kah? itulah... gatal-gatal nak kawan dengan hantu... jadi ghotic lagi... hah padan muka...
MyEm0.Com

alahai.... itu OE suka-suka jelah...

dan tadi pagi sebelum roomate OE keluar pergi hospital... ini roommate lagi satu pula, Ija...

dia bagi kuih sebab dia baru balik dari rumah semalam... sekali dia bagilah pada Sue, bagi pada kawan dia yang dah tunggu depan pintu sekali terus je dia letak dekat meja dia... sebelum tu dia dah pelawa, tapi OE tak ambil lagi...

sekali OE dengan muka tak malunya cakap...
MyEm0.Com

'Ija tak bagi akak pun....'

terus dia gelakkan OE lepas tu ambil dan letak satu mangkuk dekat OE...

alahai... kenapalah dengan OE nie... somebody stop me pleaseeeeeeeeeeee....

kalau OE harapkan Sue, dia lagi bagi OE makan sebab dia pernah cakap dengan OE macam nie...

'kita suka orang tembam'
MyEm0.Com

dan dia memang akan bagi OE makan kalau dia ada apa-apa... tak pernah tak bagi tau... tapi sekarang, OE pula yang pow dia suruh bagi makan dekat OE...

sudahlah... OE terpaksa berhenti di sini sebab OE nak pergi makan keropok pulak...
MyEm0.Com

"OE! stop it!"

tapi okey jugak sebab selalunya kalau OE balik, ibu OE sedih tengok OE dan dia akan cakap...

'kau tak makan ke dekat sana?' - dengan muka sedih dia tu

oh biar balik kali ni dia tukar statement dia pulak... okey... positif... positif.. positif...

"cut it off OE!"

okey jangan lupa masuk contest OE...

OE berlalu dulu...

OE katakan...
"sometimes we share what we got... sometimes kita perlu berkongsi sebab dari perkongsian itulah kita boleh mengeratkan lagi kasih sayang antara kawan. dan tak salah memberi, jangan asyik mengharap hendak menerima"

Labels: , , , ,


8 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me