Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
letih
Tuesday, March 29, 2011 @ 8:32 AM

As salam...

setelah penat berlatihan dan sesuatu terjadi membuatkan diri sedih sedikit... jadi, kena ambil masa untuk muhasabah diri...

tengok balik mana silapnya dah OE lakukan untuk sekian lama OE hidup...

"alahai OE... mana keceriaan kamu? wake up babe"

sorry entry yang ini tiada monkey-monkey comel OE... tiada bebelan si TEDDY...

OE perlu berehat... esok OE buat entry ceria lagi...

okey... OE berlalu dulu...


OE katakan:
"sometimes ujian tu buat kita faham percaturan dunia. buat kita buka mata kita untuk lebih kenal mana intan mana permata."

14 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me