Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
I'm a GIRL not yet a WOMAN
Wednesday, March 30, 2011 @ 4:11 AM

As salam...

'oyeh! OE dah kembali ceria dengan senyuman seindah suria'
MyEm0.Com
dalam OE duduk-duduk petang hari nie, dengan kesejukkan yang OE rasa sudah sampai ke tahap maksima ini... otak OE teringat kata-kata lecturer OE minggu lepas lepas lepas...

"lamanya?"

oh tidaklah... sebenarnya OE tak ingat bila... tapi dalam minggu lepas mungkin...

ada dia cakap macam nie...

'awak semua ni tak matang. lecturer dekat depan, awak boleh buat tak tahu je? cakap kuat, ketawa... tak berubah dari mula-mula saya masuk'

lebih kuranglah... OE edit-edit sikit... biasalah otak OE kan dah agak berkarat sikit

okey cakap pasal matangkan... apa yang boleh menampakkan seseorang tu kelihatan matang?
MyEm0.Com

kata lecturer OE, kalau orang dah matang,

dia akan...
...jaga tatasusila dia
...not giggles in front of others
...act according to places that she go

itu antaranyalah...

apa sebenarnya kematangan ni?

silalah terangkan kat OE yang kawan OE selalu cakap...

'akak nie tak matured lah kalau buat macam nie'

'akak... matured lah sikit'

'akak... janganlah buat macam tu... nampak macam budak keciklah...'

OE rasa diorang tak patut letak perkataan 'akak' tu depan nama OE sebab OE lagi tak matang dari diorang yang tak berapa nak matang...
MyEm0.Com

macam mana tu?

silalah fikirkan...

entahlah kadang tu OE terfikir jugak kenapa OE macam ni?

"I love to be me"

macam mana eh? ada idea tak?

tapi kan... kalau satu hari nanti tiba-tiba OE jadi matang...
MyEm0.Com
macam mana eh??? ambil gambar pun dalam kelihatan matang
'eh! saya kelihatan matang tak? silalah cakap yessssssssa'

okey OE pun tak tahulah maksud kematangan tu... someone please tell be about this thing...

oh pasal TEDDY yang sejak kebelakangan ni pergi hacker OE punya blog nie, kamu-kamu layan jelah dia... dia kurang kasih sayang tu...

dan lagi... dia akan keluar kalau OE sibuk... biasalah... OE kalau sibuk, tak sempat nak update blog... jadi itulah gunanya TEDDY... jari dia pendek jadi dia boleh taip entry pendek je...
MyEm0.Com

jadi janganlah heran kalau tiba-tiba TEDDY muncul di sini lagi ye kawan-kawan...

"kawan-kawan? adakah kamu sudah hendak menjadi semakin tak matang?"

oh OE berusaha untuk jadi matang...

dahlah pasal tak matang tu... dari atas sampai bawah itu je yang di cakapnya... oleh itu, jangan lupa masuk contest OE ye...

OE berlalu dulu...

OE katakan...
"malam nie pergi kior lagi... olelelelelele... oh OE akan berhenti berkior kalau dah selesai dinner malam esok... doa-doakanlah OE dapat jadi QUEEN OF THE NIGHT ye... perasan..."

Labels: , , ,


12 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me