Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
SHORT entry...
Friday, April 1, 2011 @ 12:40 AM

As salam...

oh dah beberapa hari OE menghilang nie? OE tak perasan pulak...

TEDDY pun tak muncul jugak... kitorang sama-sama bercuti ke?

alahai... nak tahu ke OE pergi mana?

oh OE belum sempat lagi nak buat entry panjang-panjang... OE tengah letak tanda dekat gambar-gambar OE sebelum nak diupload ke dalam FB dan sini...

okeylah... nanti OE cerita ye...

jadi model sambilan... dekat mana? tunggu...

oh OE suka picture yang ini... ini edit sendiri oleh OE yang co... sambung sendiri...

okey... nanti OE cerita ye... OE berlalu dulu...

OE katakan...
"Tak menyempat macam orang besar je gamaknya... sana sinilah kerjanya... nak pergi check FB lagi... hailah kerja kerja kerja..."

Labels: ,


18 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me