Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
hari yang penuh dengan UJIAN
Monday, March 21, 2011 @ 5:42 AM

As salam...

alahai... hari ni ada UJIAN (test) dan hari jugak diUJI (dari DIA)

rasa macam nak pengsan pun ada... soalan test tu tak adalah complicated sangat, cuma waktu tak mengizinkan...
MyEm0.Com

boleh pulak time kritikal, OE boleh sakit perut tak terperi... bukan sakit perut akibat ceri-beri...

entahlah... OE pun tak pasti sakit perut nie kenapa... sebab pagi tu OE sarapan dan of courselah kalau sarapan, benda tu masih lagi panas berasap

dan OE tak rasa OE kena keracunan makanan sebabnya OE bukan ceri-beri

"senang je alasan"

rasa macam berpintal tali perut OE nie... sampaikan OE terpaksa keluar awal dari bilik test tu semata-mata nak... muntah...

tak sempat balik bilik, cuma sempat cari tempat nak muntah je, dalam bilik air
MyEm0.Com

sedih OE rasa waktu tu... kalaulah OE dekat rumah...

"alahai... nak bersadis pulak dekat sini"

oh OE teringat waktu pergi Bukit Merah dan OE sakit jugak... sadis jugak waktu tu...

okeylah tak nak bersadis-sadisan di sini...
MyEm0.Com

OE nak cerita pasal semalam... yang OE janji tu... kalau nak tahu pasal apa, click older post

"ingat orang rajin sangat ke nak click?"

okey OE ada keluarkan beberapa pertanyaan dekat situ... OE copypaste balik ye...

kenapa mesti beri comment yang lansung tak membina kalau tak nak membantu?
kenapa perlunya ada sifat kebudak-budakkan dalam menjudge sesuatu perkara?
kenapa hanya fikirkan diri sendiri sedangkan berkerja dalam satu group?
kenapa perlu mengungkit kisah buruk orang sedangkan diri sendiri banyak jahilnya?

kalau nak tahu, inilah yang kadang-kadang OE rasa menyampah sangat-sangat... dengan orang yang macam nilah...
MyEm0.Com

OE jugak manusia, ada rasa nak menyampah, ada rasa marah, sometimes ada jugak rasa sedih dengan sikap orang sekeliling...

cuma kadang tu tak nak tunjuk je. yelah... tak naklah orang cakap OE tak matang, kan... sungguhpun OE memang tak matang dari segi perangai, tapi cara OE berfikir agak matang ye...

yelah mana tak rasa nak marah... kalau kita dah usaha dalam satu-satu benda, tiba-tiba datang orang, tahu nak komdem je...
MyEm0.Com

itu tak apalah... just OE tak naklah panjang-panjang... OE rasa dah sakit tengkuk sebab perut punya pasal...

alahai... OE tak nak marah-marah, nanti cepat tua... dahlah OE pelajar paling tua dalam batch OE...

jadi OE kena kelihatan awet muda sentiasa... okeylah OE nak pergi siapkan design web untuk assigment OE yang kena hantar minggu nie...
MyEm0.Com

oh pasal contest OE, tarikh akhir 31 March ye... OE takkan cepatkan sebab OE ada exem bulan 4... okey... jadi kalau rasa nak masuk lewat pun OE tak kisah...

OE berlalu dulu...

OE katakan...
"oh minggu nie OE nak berjiwang dengan lagu-lagu melayu leleh yang OE dapat dari ANA, budak course OE... alahai... teringat waktu sekolah... nostalgia amat lagu-lagu nie..."

Labels: , , , ,


18 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me