Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
oh tolong jangan buat OE MENYAMPAH!
Saturday, March 19, 2011 @ 3:40 PM

As salam...

semalam petang OE ada pergi meeting untuk aktiviti course OE... dinner dan buat persembahanlah as usual...

semalam jugak OE jadi paparazi sekejap... jadi nak tunjuk sekejap budak-budak comel course OE nie hah...
MyEm0.Com

semua comel okey... no bias here...

"kamu memang suka cakap orang comel... jadi memang tak biaslah kan..."

ZEEQAH - oh itu dia yang berposing dengan tudung pink
CT - yang tengah letak pen dekat mulut sambil tengok kawannya posing maut
SHIMA - yang nampak belakang, tudung biru
ATIKA - yang letak tangan dekat mulut dan berbaju merah, I think
yang baju jalur tu, tak ingat siapa...

"macam ramai sangat je budak-budak tu yang OE tak ingat diorang kan"

bukan tak ingat nama, tak ingat siapa orang yang pakai baju jalur-jalur... lagilah dia membelakangkan kamera kan...

oh I think I remember who the person with baju jalur-jalur tu... WANIE... sebab nampak kekurusannya...

dia paling kurus okey... comel je gitu...

okey lagi pengenalan...

HASSAN - yang seluar pendek
IDRUS - yang tengah duduk entah apa yang dibincangkan.
NURUL - pakai baju merah tudung hitam
FARHANA - pakai baju biru tudung putih
AQILAH - tudung hitam baju cekelat
yang pakai baju biru tudung hitam tu... siapa eh? alahai lupa lagi...

okey tolong maafkan OE sebab terletak gambar kamu bermuka candid itu...

ANA - baju putih tudung hitam
WANIE - baju pink jalur-jalur
NURUL - baju merah tudung hitam
FARHANA - baju biru di belakang
AQILAH - yang menunduk

okey ahli jawatan kuasa yang melantik diri sendiri... eh tak adalah... diorang yang tukang arrange kitorang ni hah...

"kenapa bukan kamu yang tua yang arrange?"

oh OE kurang suka benda-benda yang berat sebegini... dan again...

INA - yang berdiri tepi meja
TASYA - pakai tudung biru
SHIMA - dengan laptopnya
PAAH - pakai baju oren

khusyu' masing2 tengah fokus menghafal lirik... diorang buat yang biasa-biasa je... menyanyi jelah... diorang kata koir... entahlah....

OE dengan ZEEQAH... malu-malu pula dengan OE yang berbadan ketul...

okey sila jangan percaya... ini effect kamera semata... OE pun tak pasti kenapa badan OE boleh nampak berketul sebegitu...

semua adik-adikku yang baik... alahai... semua nampak ayu je macam tu kan...

dan kembali kelam kabut macam taufan...

alahai... maafkan OE, OE lupa nama yang seorang ni... yang pakai baju biru bertudung hitam...

dahlah dia baik dengan OE... selalu tegur OE... tapi OE memanglah otak expired sampaikan OE terlupa nama orang...
MyEm0.Com

oh bila OE tengok entry lepas yang OE ada letak gambar diorang jugak, baru OE ingat... ZILA rupanya... alahai...

okeylah dah habis gambar, OE kembali pada tajuk...

OE cuma tak faham dengan sesetengah orang...
MyEm0.Com

kenapa mesti beri comment yang lansng tak membina kalau tak nak membantu?
kenapa perlu adanya sifat kebudak-budakkan dalam menjudge sesuatu perkara?
kenapa hanya fikirkan diri sendiri sedangkan berkerja dalam satu group?
kenapa perlu mengungkit kisah buruk orang sedangkan diri sendiri banyak jahilnya?

okeylah... OE tak nak jadi temperory insane dekat sini... OE rasa OE perlu angkat kaki dulu...

don't forget to enter my contest okey all my dear...

OE berlalu dulu...

OE katakan...
"esok insyaAllah OE nak bagi tips sikit pasal menyakitkan hati. bukan macam mana kita nak menyakitkan hati orang, tapi macam mana kehadiran kita tak membuatkan orang sakit hati... tunggu... gu... gu... gu... gu... (macam ada dalam gua)"

Labels: , , , , , ,


20 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me