Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
OE nie GOTHIC sopan...
Wednesday, March 23, 2011 @ 4:44 AM

As salam...

oh GOTHIC nie apa yang OE bacalah... ianya satu fasyen dan music...

dan jugak membawa maksud kepercayaan...
MyEm0.Com

tapi bagi OE lah, benda nie kalau kita just minat je, tak apa....

macam OE, OE minat dan kadang tu tirulah jugak sikit-sikit cara make up diorang... macam smoky eyes...

OE amat-amat suka smoky eyes...

petang tadi, lepas je balik dari lab test, OE terus je memake up dan hasilnya... OE rasa kalau OE pergi jalan dekat Johor macam nie, mesti best...

nak tengokkah?

oh salah... ini BUKAN OE... ini OE ambil dari google

nak tengok jugak ke? alahai seganlah pula saya... tolong baling OE derian kalau kamu tak suka, okey?

deal...

scroll bawah sikit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/

hah! belum lagi... sila penat dan mengaku kalah...
MyEm0.Com

scroll again...

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/

okey dah penat main-main... tengoklah bawah nie ye...
separuh jelah... OE penyegan orangnya...

alahai... ada lagi nie... dibawah...

separuh jugak... tak apalah... esok-esok OE tunjuk yang full... itu pun kalau OE rasa nak tunjuk...

OE malulah!
MyEm0.Com

dahlah... kamu-kamu rasa macam mana? kalau OE berjalan dekat Johor macam nie kan, orang cakap apa eh?

kalau nampak ibu OE, mesti dia akan kata...

'kau dah buang tebiat ke apa? dahlah kuku kau colour hitam! mana hilang MELAYU kau tu?'

okey ibu OE takkan cakap macam tu...

ibu OE mesti membebel punya dan perambat OE sampai OE balik Kelantan semula dan mesti OE kena pergi sekolah pondok...
MyEm0.Com

alahai... tak nak membayangkan... dahlah... kamu-kamu sekalian, jangan lupa baling derian dekat OE ye...

eh salah... silalah masuk contest OE ye...

okey, OE berlalu dulu...

OE katakan...
"OE suka bermain dengan make up... dan OE suka try apa yang OE nak try. itulah OE. kalau tak setuju dengan OE, silalah jangan benci OE, nanti OE sedih... okeykah?"

Labels: , , , , ,


12 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me