Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
apa yang dilakukan ketika berada di RUMAH?
Saturday, April 9, 2011 @ 10:10 AM

As salam...

wow.... OE rasa teruja bila OE tekan-tekan broadband, tiba-tiba je dapat line...
MyEm0.Com

"apa yang teruja sangat?"

oh memanglah teruja... mana tidaknya... sebulan lepas, OE pernah jugak try buka broadband nie dekat rumah, tapi tak boleh...
MyEm0.Com

yang anehnya, boleh buka dekat kedai ayah OE je... time malas nak keluar rumah, tak boleh lansung nak online...

tak ke bosan tu kalau balik dekat rumah...

but shhh...

jangan bagi tahu ibu OE tau yang OE online tetengah malam. diwaktu orang lain semua berdengkur sesedap tidur...
MyEm0.Com

oh malam nie movie agak best... the ADDAMS family... dah lama tak tengok cerita nie...

berbalik pasal broadband tak boleh nak buka dekat rumah OE... oh biasalah... OE nie bukannya orang bandar...

duduk dalam hutan, tak ada coverage... kelakar sungguh.... OE pun tak faham kenapa jadi macam tu...

tetiba tadi OE try, macam lebih kurang kerja menggatal sebab tak nak tidur awal... OE pun buka jelah...

alahai! boleh! teruja OE dibuatnya... alamat esok bangun lambatlah dikerjakan broadband kesayangan...
MyEm0.Com

oh memang kalau duduk rumah, tak ada kerja lainlah dibuatnya kalau tak...

...bangun lewat
...melepak depan tv
...online dari pagi ke petang
...membuatkan ibu OE membebel
...membuli adik OE
...berebut broadband
...berbaling bantal

dan banyak lagi sebenarnya.... letih pulak nak senaraikan panjang-panjang
MyEm0.Com

hoh! nak tengok OE duduk rumah macam mana kalau belah pagi?

silalah scroll di bawah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/

oh jauhnya... lagi ke bawah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/

dahlah tu ye...
itulah dia... like sister like brother... duk berselubung selimut lagi, matahari dah naik atas kepala

"lawaknya muka kamu OE! pergilah letak makeup sikit kalau ye pun... bold sangatlah"
MyEm0.Com
memandangkan pagi tadi ibu OE keluar awal dan yang masak ayah OE, jadi OE bole berlingkar sepuasnya...

yelah ayah OE kalau dia memasak, dia tak membebel... dia senyap je sampai dia sudah...

anak perempuan dia habis semua tak pandai masak...

"okay jangan membangga OE.. nanti tak ada siapa nak dengan kamu sebab tak pandai nak masak"
MyEm0.Com
itulah tu... dapur pun tak kenal OE tau...

okeylah... OE nak pergi main broadband sebelum ibu OE sedar dan paksa OE tidur... jangan lupa pasal contest OE tau...

OE berlalu dulu...

OE katakan...
"alangkah indahnya dunia kurasakan bila dapat online di tengah malam. dan dapat duduk berlengkar di rumah dengan selesa selama seminggu lamanya... lepas tu, nak exem terkangkang biji mata."

Labels: , , ,


24 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me