Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
kejadian pertama...
Thursday, April 7, 2011 @ 12:34 AM

yang membuatkan OE shock habis lepas turun dari bas balik Johor
MyEm0.Com

"siap ada sambungan tajuk lagi kan"

As salam... sorry lambat bagi salam...

hoh anyway hari nie dan seminggu akan datang nie, OE online di rumah... wheeeee....
MyEm0.Com

seronok bukan main...

"ceh! padahal tadi dah merajuk dengan ibu dia sebab ibu dia lambat ambil dia dekat stesen bas"

apa-apa pun, nak buat macam mana kan... dah OE bendera jepun... boleh pula hari nie banyak benda yang jadi membuatkan OE rasa panas hati je
MyEm0.Com

tak boleh nak blah lansunglah buat pertama kalinya dalam sejarah OE, OE pergi naik bas balik rumah... selalunya ibu OE akan ambil OE dekat stesen bas...

and and and... I'm crying while riding the bus sampailah depan kedai ibu OE...

"gembeng punya budak"

buat malu je... nasib baik tak ada orang yang kenal... nangis? nangis? amat poyo di situ...

okey OE tak sengaja... sebab sedih sangat... dahlah teremo dekat situ...

sampai kedai ibu OE, nangis lagi bila ibu OE pujuk...
MyEm0.Com

kesian ibu OE... dah pergi nak ambil OE, tiba-tiba OE dah sampai rumah...

dahlah cerita pasal tu...

oh balik semula kejadian yang OE nampak depan mata OE...

ADA SEORANG LELAKI INDIA TU DIA PUKUL KEPALA GIRLFRIEND DIA GUNA HELMET!
MyEm0.Com
"jakun ke apa sampai buat huruf besar?"

bukan masalahnya itu... masalahnya depan mata OE... menggigil kepala lutut OE tengok

kalau ye pun girlfriend dia tak dengar dia panggil, takkanlah sampai nak hempuk pakai helmet...

bunyi dia, kalau orang dengar pun mesti orang akan cakap

'kuatnya! boleh hilang ingatan dibuatnya'

itulah yang OE fikir masa tu... dahlah time tu tengah beremo dengan ibu OE, tiba-tiba nampak benda macam tu jadi depan mata...
MyEm0.Com

terus lari OE dari situ... cepat-cepat OE cari bas nak balik... tak nak duduk situ

"padahal memang nak balik dah waktu tu..."

itulah kejadiannya... kamu-kamu rasakan...

patut ke buat macam tu kalau girlfriend tak nak dengar kata? kesian OE tengok... dan takut jugak...
MyEm0.Com

ish selisih! kalau macam nie, tak ada boyfriend pun tak apalah...

okeylah... OE nak pergi bermain broadband sampai kena block...
MyEm0.Com

"jahat bebenor OE nie tau"

okey... jangan lupa pada contest OE ye... OE berlalu dulu...

OE katakan...
"dahlah OE memang takut dengan orang India. fobia dengan orang India... ini boleh pula jadi kejadian macam tu depan mata. lagilah macam nak pengsan OE fobia dekat orang India... ish ish ish... kesian orang India yang baik-baik... dah OE fobia dengan diorang"

Labels: , , , ,


14 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me