Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
makan besar? apa yang BESAR?
Wednesday, April 6, 2011 @ 9:41 AM

As salam...

oh tadi pergi memenuhkan perut dengan KFC... dah lama tak makan KFC... tapi kali nie lain sikit suasananya...

bayangkan makan dengan 25 orang... meriah tak meriahnya...
MyEm0.Com

seronok tengok orang makan je... dah rasa kenyang perut yang begitu bulat...

oh hari tu ada yang tanya pasal kenapa OE senyum mesti tak nampak gigi...

"orang tu cakap OE tak ada gigi? tak ada gigi? meh try gigit"

pasal orang tu, silalah cari sendiri dekat older post... OE malas nak bagi tahu siapa...
MyEm0.Com

"jangan jadi jahat wahai OE..."

okey... nak jugaklah tunjuk gambar tadi kan... tapi tak nak panjang-panjanglah... sebab mata dah tak larat nak angkat...

semalam OE tak tidur sampai ke pagi... boleh ditotalkan sejam je OE tidur dalam masa 24 jam diberi masa sedar...

okey silakan laluan gambaran...

alahai OE pun tak berapa nak pasti kenapa OE buat muka macam tu... oh mereka dari yang pakai tudung warna kuning... ZANA, OE, ZILA, NURUL...

nampakkah di situ alasan OE?

tahukah? fahamkah?
MyEm0.Com

itulah tu... OE malaslah nak cakap panjang-panjang nie...

jadi kisahnya... esok-esoklah OE cerita pasal itu ye.... boleh pula dalam OE menaip entry nie dekat bilik kawan OE nie (si NURUL) dia cerita pasal Emily...

OE tak nak tidur lambat... nak pergi tidur dah... jadi nak buat cepat-cepat...
MyEm0.Com

tahu Emily tu? esok jugaklah OE cerita... dah malam sangatlah...

okey peace... bangga first time ambil gambar dengan ekspresi macam nie... macam pelik pun ada...

okey... OE nak bersiap sedia nak tidur...
MyEm0.Com

jangan lupa masuk contest OE ye... nanti OE bagi hadiah best yang memang dah dijanjikan sejak dari mula lagi...

"siapalah yang mengajar dia jadi skema ni?"

OE berlalu dulu...

OE katakan...
"itulah tu... ada pergi cerita hantu dekat OE memalam nie... kan dah OE takut... dah nak kena tidur awal... tapi kalau hantu Kak Limah... itu tak apalah."

Labels: , ,


14 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me