Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
mencintaimu SEDETIK lebih
Monday, April 4, 2011 @ 5:44 AM

As salam...

caution : entry nie geli-geli sikit... kalau rasa nak muntah, ambil baldi ye... OE tak sediakan baldi...

OE nie suka berangan dan kadang tu kalau OE dah puas berangan... OE akan bagi tahu ibu OE pasal apa yang OE angankan tu... tak kiralah akan jadi kenyataan ke, tidak...

berangan dengan muka comel... ingat bestlah tu...

OE pun tak faham kenapa OE suka sangat ajak ibu OE berangan...
MyEm0.Com

oh semalam OE pasti tak ada sorang pun terlepas ABPBH kan?

"oh OE pleaseeeee jangan buat entry ABPBH... pleaseeee..."

bukanlah... OE just nak cakap pasal ANUAR ZAIN yang keluar untuk nyanyi lagu SEDETIK LEBIH tu kan...

OE cilok sikit dekat fan page FB...
MyEm0.Com
oh sungguhlah handddddsooommmeeee nya dia... OE pun tak faham kenapa... dari sekolah sampai ke sekarang OE tak pernah berhenti suka lagu-lagu dia...

even apa sekalipun orang cakap pasal dia...

OE pernah berangan... bacalah angan-angan OE nie kalau nak tahu apanya... OE segan nak repeat balik...
MyEm0.Com

lepas tu ibu OE ingat sampai sekarang pasal benda tu... semalam waktu ABPBH... OE dengan syoknya dengar dia nyanyi, tiba-tiba ibu OE call...

'ma... tengah buat apa tu?' - nada macam OE tahu je apa yang dia nak cakapkan

dengan bangganya OE jawab - 'orang tengah dating dengan ANUAR ZAIN nie. ibu kacau orang je' - dengan nada yang main-main je
MyEm0.Com

'oh ibu ingatkan kau buat apa. dia tunggu kau habis belajar tu, ma. cepat-cepat habiskan belajar. kesian dia tak kahwin lagi tunggu kau'

OE dah gelak dengar ibu OE cakap macam tu...

ibu OE sambung gelak sama - 'oh itu je ibu nak cakap. ibu ingat kau tak tengok'

tengok tengok... siap sanggup telefon OE untuk beritahu ANUAR ZAIN keluar tv... suruh OE tengok...
MyEm0.Com

dan lepas tu OE tak sempat cakap apa, dia dah tutup telefon...

alahai...

argh! walaupun umur dia dah sama dengan umur ayah OE, OE tak kira... nak jugak...

okey... sambung balik...

lepas tu satu block OE kecoh pasal ANUAR ZAIN keluar tv...

"poyoan sungguh kamu OE! alamat ANUAR ZAIN tahu, dia mesti lari lintang pukang"

oh OE suka dia lebih dari ADY PUTRA... lebih lebih dari FAHRIN AHMAD...
MyEm0.Com

"poyoan lagi!"

dahlah... penat nanti orang nak muntah...

dah sudah muntah... masuk contest OE ye... teddy bear comel menanti pemenang... menari-nari dia...

okey... OE berlalu dulu...

OE katakan...
'dari semalam OE dengar lagu SEDETIK LEBIH... sampai tidur pun dengan lagu nie... OE rasa OE dah fall in love lagi dengan dia... alahai... walaupun dia tak menang, tapi tak apa je... yang penting dia dah keluar tv dan nyanyi lagu nie... dah puas hati'

Labels: , , ,


8 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me