Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
first date OE...
Thursday, April 21, 2011 @ 10:48 AM

As salam...

peringatan : ini bukan entry bergeli-geli sehinggakan membuatkan kamu nak muntah kuning sambil tak ada baldi di sisi untuk membantu... just a sempoi entry untuk malam nie...
MyEm0.Com
yo what's up... what's up...

apasal OE terikut TEDDY pulak nie? aish... kamu-kamu rindu TEDDY ABRAHAM WILLINGNESS tak?

"cakap je tak rindu... TEDDY bukan tahu pun... lagi pun dia tak faham BM"

pasal FIRST DATE lah kan... apa yang bestnya dengan FIRST DATE nie?
MyEm0.Com


condition :
- diwaktu diri dipanggil dengan panggilan heaven
- diwaktu kita dibelanja dengan candle light dinner
- diwaktu kita dimanjakan dengan kata-kata
- diwaktu kita balik lewat malam sebab tengok cerita seram dengan si dia?

OE bukannya apa... semalam roommate OE cerita yang ada kawan dia nie, teruja sesangat nak pergi FIRST DATE...

not really FIRST DATE pun sebenarnya... FIRST DATE untuk boyfriend yang baru... itu sebenarnya...
MyEm0.Com

"OE! kamu mengumpat orang dalam blog ye?"

OE bukan nak memburukkan orang atau mengumpat orang... OE cuma terfikir bila ada perkara yang berlaku di sekeliling OE...

kan

ORANG DI SEKELILING KITA ADALAH CERMIN UNTUK KITA MELIHAT SIAPA DIRI KITA...
dengan adanya orang sekeliling tulah kadang kita pandai dengan keadaan diri kita. benda yang kita tak suka orang buat, kita tak buat...


dengan itu OE cuma terfikir... apa yang bestnya FIRST DATE?

kalau nak diingatkan dulu... OE tak ingat pun waktu bilanya FIRST DATE OE tu terjadi...
MyEm0.Com

tak ingat di mana, waktu bila, macam mana keadaannya... semua OE tak ingat...

"parah kalau orang suka hilang ingatan nie"

jadi OE nak jugaklah tahu apa bestnya FIRST DATE nie kan... ada sesiapa boleh kongsi dengan OE?
MyEm0.Com

yang OE tahu : FIRST DATE OE tulah yang pertama tama kalinya OE keluar dengan lelaki... cuma OE tetap tak ingat agenda yang berlaku....

that things no longer important for me, so why must I remember it...
MyEm0.Com

lagi pun memang waktu sebelum ke, selepas benda tu jadi tak penting tu, memang OE tak ingat...

jadi bagilah sedikit cerita dekat OE apa bestnya FIRST DATE nie kan... anggap jelah ini pertanyaan dari seorang yang innocent dan tak berapa nak pandai bab-bab macam nie...

cukup innocent tak buat muka macam nie?

FIRST TIME nak belajar kononnya...
MyEm0.Com

dahlah merepek OE nie...

OE berlalu dulu ye...

OE katakan...
"OE bertanya bukan bermaksud OE nak pergi date ke apa ke... cuma pertanyaan budak innocent yang terlihat orang lain terkinja-kinja dan kata bestnya first date tu..."

Labels: , , ,


10 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me