Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
seposen, dua posen, tiga posen...
Thursday, April 21, 2011 @ 2:19 AM

As salam...

pernahkah kamu merasakan kebosanan yang amat sehinggakan tak tahu apa nak buat? otak buntu dan sebagainya?
MyEm0.Com

oh alahai... sekarang OE macam tulah conditionnya... tak pasti nak buat apa... last-last layan lagu BIGBANG... dah lama tak dengar sambil merepek ikut lagu... padahal bukan betul pun sebutannya...

tadi masa OE nak pergi beli makanan dekat cafe, sebelum turun tu OE check duit OE... dalam dompet kering sekering keringnya macam ikan kering

nak pergi ATM... macam biasalah... bercinta dibuatnya...
MyEm0.Com

jadi OE pun buat keputusan nak pergi korek hidung...

alahai salah... korek tabung LADYBIRD OE... sekali tahu ada berapa dekat dalam dia bila kira-kira?
MyEm0.Com

"macam banyak sangat. nak menanbung pun malas"

banyak tu tak banyaklah... tapi adalah dan terkejutlah jugak OE dia boleh ada banyak macam tu padahal OE kadang letak duit sen sen dalam tu... kadang kalau tak ada, tak letak...

boleh ada 10 hengget lebih dalam tu...
MyEm0.Com

boleh makan KFC lagi banyaknya...

tapi tadi OE makan nasi je... nasi lauk ayam dua ketul dengan nenas...
MyEm0.Com

sedapnya sehingga menjilat bibir je...

"alah poyo"

okey pengajaran yang OE dapat hari nie adalah... menabunglah untuk masa depan sebab bila-bila masa sesak, bolehlah kita korek untuk beli makan kan...

jadi tak adalah keluar berita esok... metro muka depan yang bertajuk...
MyEm0.Com

SEORANG PELAJAR MATI KERING DI ASRAMA KERANA TIDAK DAPAT MAKAN...
sebab-sebab yang dikenal pasti adalah kerana kekurangan duit untuk menikmati makanan sedap di cafe...

okey melebih je OE nie...

dahlah... OE tadi godek-godek baby PINK OE, OE jumpa gambar OE dengan kawan OE... masa keluar minggu OE balik masa study week tu...
MyEm0.Com

"kan senang kalau kamu kata minggu lepas"

nak tengok? silalah tengok...

bila OE tengok sekali imbas macam tu kan, OE terperasan satu benda... muka kawan OE nie ada sikit-sikit macam satu blogger nie... YATIE EPISODE... kenal?

okeylah... OE nak pergi berjalan-jalan cari makan sekejap...
MyEm0.Com

pasal contest OE, ia hampir nak tutup tau... kalau yang belum masuk tu, pergilah jenguk-jenguk...

OE berlalu dulu...

OE katakan...
"OE rasa kekenyangan sangat. dan bila dah rasa kekenyangan tiba-tiba mata layu je... macam tak sempat je nak pergi jalan-jalan cari makan... jadi pergi mana yang sempat jelah..."

12 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me