Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
WOW banyaknya!
Friday, April 22, 2011 @ 5:00 PM

As salam...

oh semalam sampai sakit-sakit pinggang dan kaki OE dibuatnya sebab mengemas barang-barang yang nak dibawa balik ke Johor...
MyEm0.Com

yelah cuti 4 bulan... OE sangat teruja sampaikan rasa nak bawak balik je semua barang...

nanti, tak adalah OE tercari-cari kalau ada benda yang tak cukup...

baju ke, seluar ke, kertas ke, pensel ke... kan...
MyEm0.Com

oh hari 25 hari bulan nanti insyaAllah OE bertolak balik ke Johor dan kemudian balik semula ke Kelantan 3 hari bulan dan kembali semula ke Johor tercinta 5 hari bulan...

berapa panjang dah kamu punya jadual...
MyEm0.Com

"padahal tak adalah panjang mana pun. cuma cara penerangan yang panjang."

semalam kemas punya kemas, bongkar punya bongkar dan susun punya susun...

OE jumpalah benda-benda yang OE rasakan boleh dibuat koleksi dan kalau nak jual dekat barang antik pun ada harganya...
MyEm0.Com

nak tengok barangnya apa?

|
|
|
|
|
\/
macam biasalah sorry kena scroll bawah sikit... sikit lagi...
MyEm0.Com

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/

okey sampailah ke destinasi...

majalah REMAJA entah dari kurun ke berapa OE simpan pun OE tak tahu... lebih dari 10 siri nie... pelik OE dibuatnya...

OE kadang tu bukan ikut sangat perkembangan majalah nie... cuma kadang tu kalau ada artis best jadi cover majalah, OE pun dengan tergediknya beli... lagi-lagi kalau ada artis yang OE minat... lagi galaklah OE nak beli...
MyEm0.Com

tapi OE memang tak sangkalah dia boleh jadi banyak macam nie pulak... OE belek-belek...

"belek gambar jelah... bukan membaca pun menambah ilmu... cuma nak cuci mata je"

OE tak jumpa apa pun selain artis-artis yang bermuka besar terpampang di majalah itu...

kena bawa balik jugak sebab nanti kalau tinggal dekat stor yang disediakan, tahun depan jadi berlambak lagi dekat bilik OE...

dan ada lagi benda yang OE mampu buat collection dan OE rasa macam nak jual ke ke bundle...
MyEm0.Com

dapat jugak OE duit sekupang dua...

bendanya di bawah ini... tak payahlah scroll down jejauh... penatlah...

kasut... mak aih... sepuluh pasang tu! tak sangka OE boleh menyimpan kasut sebanyak nie... OE ingatkan seketul dua je kasut OE...

heels... flat... selipat pelbagai guna... sendal... semua ada... ish ish ish... ini tak masuk lagi satu kasut pemberikan kakak OE yang tersayang... kasut 4 inci tu... jugak kasut busuk OE yang OE ayak ke sana ke mari...

"kasut busuk pun ada... ingat bantal busuk je dia ada..."

banyak tak? kamu-kamu ada buat koleksi apa-apa tak?
MyEm0.Com

okeylah... memandangkan OE masih dalam mood bercuti-cuti Malaysia di hujung minggu, jadi OE pun mahu pergi berehat-rehat bersenang lenang...
MyEm0.Com

urat rasa macam tergeliat je bila dah habis mengemas tu...

okey jangan lupa masuk contest OE ye kamu-kamu...
MyEm0.Com

OE berlalu dulu

OE katakan...
"kadang tu kita tak sedar apa yang kita buat... sampaikan kadang-kadang tu tahu-tahu benda tu dah terjadi... macam jugaklah benda yang OE jumpa tu... ingatkan sikit je... sekali kumpul-kumpul... wow! banyak rupanya..."

Labels: , ,


10 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me