Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
my SISTA and I
Saturday, April 23, 2011 @ 6:36 AM

As salam...

cantik tak model pujaan hati OE nie?

sebenarnya bukan model official pun... cuma dia suka ambil gambar dengan posing-posing yang begitu cantik...
MyEm0.Com

kakak OE nie ada sorang je tahu... dia nie memang amat amat photogernic... dan penyayang yang pentingnya...

kadang tu kan... kepala dia yang gila-gila tu buat OE dekat Kelantan nie rindu...

kadang kalau dia ada dekat rumah, habis semua adik-adik dia kena sakat dengan dia... tak cukup sekali, tak cukup dua kali... tapi berkali-kali...

sampai kadang tu, OE rasa macam nak nangis dibuatnya...
MyEm0.Com
nasib baik OE macho...

dengan dia, boleh give and take... talk about everything yang OE tak boleh bagitahu orang lain...

and we share everything...

yelah... badan lebih kurang sama... baju dia, baju OE... seluar dia, seluar OE... dan kitorang selesa begitu...
MyEm0.Com

kebanyakkan perkara dalam hidup OE, dia sokong... walaupun kadang tu OE nie buat apa yang dia tak suka, dia tetap sokong kalau benda yang OE nak buat tu, baik untuk OE...

tapi satu je OE nak cakap dengan dia...

HAPPY BELATED BIRTHDAY sista!

sorry semalam tak sempat nak buat entry untuk birthday dia yang ke... ke... ke... ke berapa eh?

'kau nampak awet mudalah... aku sampai tak ingat kau umur berapa'

"ayat cover tak nak kena pelangkung dengan akak dialah tu..."

but apa-apa pun... satu je pesanan OE untuk dia... tapi apa-apa, gambar mesti ada...

gambar dia jelah sebab OE jauh di mata, dekat di hati dengan dia... jadi tak sempat nak celebrate... nanti tunggu OE dapat duit baru boleh celebrate...
MyEm0.Com

okey ke bawah sekarang untuk melihat model hati OE nie...
eh silap... ini budak pandai berangan di sebabkan itu model lah... semua benda yang kakak dia buat, dia pun nak buat jugak...

oh inilah dia... nak buat bibir Angelina Jolie tapi tak kesampaian sebab bibir dia nipis macam tak ada bibir... dan cimin mata mesti nak sama... (padahal memang cimin mata tu satu je)

she's a hot mama... tengok tu... jelouse tau OE tengok... muka ibu mithali di situ...

okey sebenarnya itu anak sedara OE... kakak OE nie rapat dengan ibu itu budak tecit... jadi itu budak tecit pun panggil dia mama...

tapi memang kalau dia jadi mama pun, memang boleh jadi mama yang vavavoom lah... kan kan kan...
MyEm0.Com

okeylah... akhir sekali pesanan buat kakak OE...

...HAPPY BIRTHDAY sekali lagi
...bila nak bagi aku abang ipar yang handsome?
...bila nak bagi aku anak buah yang comel?
...bila... bila... bila... nak bagi ciuman dekat aku sampai berlendir pipi aku?
MyEm0.Com
okey yang hujung tu memang kelihatan mengarut sikit... tapi kakak OE kalau mesej dengan OE, mesti dia akan cakap perkataan...

'muah sampai berlendir pipi kau'

lebih kuranglah ayatnya... OE olah sikit...

okey itu sahaja... OE sudah mahu pergi study...
MyEm0.Com

OE berlalu dulu ye...

OE katakan...
"dalam banyak-banyak kawan yang ditakdirkan untuk berjumpa dengan OE, kakaklah anugerah yang paling berharga untuk dijadikan kawan juga sahabat hidup..."

Labels: , , ,


14 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me