Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
OE si mata keranjang
Monday, June 27, 2011 @ 6:05 PM

As salam...

mata keranjang ke, mata bulat macam bola keranjang?

MATA KERANJANG.

siapa yang tak tahu mata keranjang tu apa?

"okey semua tahulah OE oi"

benda nie dah lama OE perhati. yelah pemerhatian terhadap diri sendiri.

MyEm0.Com

sebenarnya dulu pun OE macam tu jugak, tapi tak adalah sekerap macam sekarang nie.

mana tidaknya. banyak sangat yang handsome dan cantik zaman sekarang nie kan. tambah-tambah lagi dengan OE yang dalam proses nak meningkatkan kematangan diri nie.

MyEm0.Com

yang paling bahayanya, mulut OE yang terlampau jujur nie, selalu je terkeluar cakap

'whoooo... cantiknya mata dia'

'alahai... body dia mengancamnya'

'hebat betul buntut dia'

'menariknya shape dia. nak satu'

'handsome tu............'

semua ayat dikeluarkan sambil melihat tanpa berkelip mata dan jugak bibir yang diketap. menggiurkan

MyEm0.Com

opppssss...

jangan salah anggap dulu. tunggu OE habis cerita dulu.

OE akan jadi macam tu bila mana OE terpandang KERETA yang OE suka, MOTOR yang OE suka, KACA MATA yang OE suka, BAJU yang OE suka, KASUT yang OE suka

boleh dikatakan semua benda yang OE sukalah OE akan cakap macam tu.

tapi biasanya OE akan cakap dengan diri sendirilah. OE tak cakap dengan orang lain.

"padahal kalau tak sedar, dia cakap dengan orang lain jugak. 'woo... cantiknya body dia'. alahai betul OE nie"

entah dari mana OE kutip benda nie pun OE tak faham.

MyEm0.Com

tapi kalau OE tengok orang, OE takkan cakap macam tu. itu lagilah pelik.

orang biasanya akan lebih puji orang berbanding barang. ini OE puji barang yang membuatkan orang lain beranggapan yang OE nie bermata keranjang sedang mengeluarkan kata-kata yang tak elok

ada cadangan macam mananak kurangkan sifat nie? ke ada orang lain yang macam OE nie?

MyEm0.Com

okeylah... OE dah segan nie... nak berlalu dulu...

OE katakan...

"benda nie keluar memang secara automatik. OE tak tahulah nak kawal macam mana. bila nampak je kereta handsome sikit, nampak sporty sikit, mulalah nak memuji. tak faham betul"

Labels: , ,


21 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me