Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
2 in 1 for this special day
Thursday, July 7, 2011 @ 6:53 PM

As salam...

oh oh oh... semput betullah blog nie yang dah lama tak ada apa-apa benda yang terbaru

ini pun disebabkan benda special hari ni... kalau tidak, tak adanya OE nak update blog nie

MyEm0.Com

"sadis sungguh jadi blog yang sentiasa teabai"

okey nak dijadikan cerita hari nie ada dua event.. pada tahun 1962 telah terlahirnya seorang budak laki-laki di Perak...

hospital apa tu OE tak pastilah... tapi budak nie sekarang telah membesar dengan sihatnya

'budak yang telah menjadi bapak budak'

dan telah berkahwin dan mendapat seoarang baby perempuan comel pada tahun 1989 dengan sihat dan hitam legamnya macam dayang senandung

MyEm0.Com

tapi ketika tumbesaran baby itu, baby itu telah pergi mandi susu agaknya membuatkan dia jadi putih pula

"apa yang OE merepek nie?"

'baby perempuan yang comel dah pun jadi besar dan sihat dan dah boleh jadi mummy baby dah pun'

"merepek lagi. layankan jelah"

dan tadi OE buka-buka facebook tiba-tiba WOW!

'okey terima kasih pada sesiapa yang wish... tidak perlulah diheboh-hebohkan umur OE yang telahpun menjadi angka yang cantik itu'

dan OE sebelum nie ada letak dekat status apa yang OE nak untuk birthday... dan satu dari padanya terlaksana...

wishlist for my coming birthday (perasan ada orang nak kisah)
1- handphone (sebab baru rosak)
2- cermin mata (yang ada power bukannya yang minum super power)
3- camera DSLR canon (ni tahun bila baru dapat agaknya)
4- makan KFC

begitulah lebih kurangnya ianya tertulis...

MyEm0.Com

and ada orang tag OE kek... macam nielah rupe keknya...


'ini ada orang yang bagi gambarnya pada OE... thanks Azira Zabidi... kalau dapat yang betul pun best jugak'

okeylah... panjang sangat nie untuk entry birthday... untuk sesiapa yang wish sekali lagi thanks... kalau boleh OE bagi flying kiss sekali.

okey OE berlalu dulu...

MyEm0.Com

OE katakan...

"ayah OE kata, hadiah paling besar dia dapat adalah OE. bukan setakat besar je, semakin besar. tapi OE pula, hadiah yang paling terbaik yang pernah OE dapat adalah kasih sayang yang ayah pernah bagi pada OE... thanks and happy birthday dad"

Labels: , , ,


8 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me