Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
welcome back...
Saturday, September 10, 2011 @ 1:44 AM

As salam...

"amat lama rasanya... jangan banyak cakap OE oi... orang tak rindu kat kamu..."

MyEm0.Com

'perasan je lebih budak sorang ni. ni baju yang AYAH OE buat sebelum OE balik Kelantan'


amat amat amat amat lama sampaikan 4 bulan tak buka blog

"errr... tak sampai 4 bulan lagi. apa lagi, stop dan tak payah buka terus"

poyo je...

MyEm0.Com

serius OE tak tahu nak tulis apa sebab kalau duduk rumah, OE memang pemalas yang amat sampaikan mandi pun rasa macam 2 hari sekali baru nak mandi

"terserlah keselekehannya di situ"

MyEm0.Com

okey itu memang OE

lepas tu kena bebel dengan ibu

okey actually, OE dah sampai KELANTAN semula dan dah nak naik kelas semula dan dah nak memenuhkan ruang hidup dengan kelas-kelas dan assigment yang... okey redha jelah

"padahal dia tak tahu apa nak cerita sebab memang blur dah tinggal dunia blog memblog nie terlalu lama"

okeylah. itu je rasanya. nanti bila ada benda lagi, OE updatelah

MyEm0.Com

baiklah... jalan dulu...

OE katakan...
"raya tahun nie macam tak ada apa benda yang nak diceritakan sebab OE sendiri tak tahu kenapa. sebab OE tak rasa macam raya pun tahun nie. lagilah kena balik awal ke U... memanglah lagi berasa kesedihan"

Labels: ,


3 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me