Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
jangan STRESS
Sunday, September 11, 2011 @ 12:42 AM

As salam...

'poyo je posing macam tu kan'

hari pertama start class memang rasa macam teramat blur dan rasa macam otak yang berkarat nie macam tak nak bergerak je

tapi apa-apa pun, time jumpa kawan tu memang mulut tak sudah-sudahlah pot petnya

dan OE masih lagi duduk dekat bilik kawan OE....

MyEm0.Com

"orang menumpanglah katakan. dianak tirikan sebab tak dapat asrama"

tapi, apa-apa pun, OE dah dapat rumah sewa... jadi, tak perlulah risau nak duduk mana lepas nie

yang jadi housemate OE tu pun, kawan lama OE jugak

"okey actually, waktu menaip nie, otak OE sangat kosong (tak ada idea)"

MyEm0.Com

pasal class first OE tadi, sebenarnye subjectnya tajuknya STRESS MANAGEMENT...

jadi, lepas nie, siapa yang stress, silalah minta nasihat OE supaya OE dapat praktikkan apa yang OE belajar tu ye

MyEm0.Com

"mulalah tu nak merepek. dahlah OE, kalau tak ada idea, tak payah susah-susah nak tulis. nanti tak ada orang yang baca"

MyEm0.Com

tapi lecturer dia sangatlah best. dia kata, dulu dia belajar susah, jadi, dia nak bagi student dia senang sampaikan semua pun dia nak tolong

dari apa yang OE dengar, setiap tahun ramai orang yang dapat A subject nie, dalam kata lainnya, subject nie memang tak STRESS lansung sebab senang nak skor

jadi, dengan senang hatinya semua orang nak belajar subject nie kan...

MyEm0.Com

"dahlah OE... awak tu nak kemas-kemas. housemate awak pun awak tak call lagi kan?"

okeylah. sampai sini jelah... OE jalan dulu

OE katakan...
"Sebenarnya duduk dekat mana tu tak berapa nak penting. tapi yang pentingnya, kita boleh nak bawa diri, pandai nak jaga diri. tahu siapa kita dan dekat mana status kita"

Labels: , ,


2 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me