Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
berwajah BARU!
Monday, September 19, 2011 @ 8:40 AM

As salam...

'wallah... tunjuk muka ceria sikit sebab berjaya buat sesuatu yang indah hari ni'

terasa macam bersemangat pula nak update blog

"oh tak payahlah nak riak sangat kan OE oi..."

okey itu je sebenarnya.

OE sekarang, sangat sangatlah tak ada mood memandangkan OE nie biasalah baru-baru naik sem baru nie, perangainya lain macam sikit

lagipun, dah 4 bulan rasanya tak update-update blog nie...

"tulah... orang lain sibuk update pasal PUASA, pasal RAYA... kamu apa ada?"

OE bukan tak nak cerita pasal raya... sebenarnya raya tahun ni kurang memberansangkan sikit. mungkin raya haji baru meriah agaknya

"saja nak sedapkan hati sendiri"

padahal tadi, OE cuma nak cerita pasal wajah BARU blog OE nie je kan? tetiba terpanjang pula.

oh lupa... ini OE pakai blogskin... cuba benda baru...

tak apalah. apa-apa pun, nanti bila OE dah ada mood balik, OE akan berjalan-jalanlah ke sana sini membuat onar

"konon macam jahat je. padahal... hapa pun tak dok"

okeylah. OE nak pergi mandi sebelum nak naik atas katil... tidur...

OE jalan dulu...

OE katakan...
"oh pasal contest OE tu... sorry sangat sangat sangat. OE tak lupa pasal tu. serius OE tak lupa. OE cuma men-delay-kan pengumunannya sahaja. padahal lama kan? oh sangat sangat sorry. nanti OE akan umumkan dan OE rasa, semua yang masuk tu dapat hadiah masing-masing. nanti OE tengok macam mana. lagi yang keseterusnya... maaf...."


Labels: , , , ,


6 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me