Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
saje nak cerite...
Thursday, October 6, 2011 @ 8:16 AM


As salam...

again... OE telah mengabaikan blog dengan jayanya. entahlah kenapa asyik je tak ada mood nak berbloging nie

MyEm0.Com

"ke... dah tak ada idea nak cerita? macam orang tak ada life tau OE nie"

okey sos LIFE memang OE tak ada, OE ada sos MAGGIE je dalam esbok OE tu...

MyEm0.Com

"okey tak kelakar"

OE sebenarnye nak tunjuk something... bajet dah pandai masaklah konon-kononnye. jadi kena berbangga

oh itulah dia... sup ayam dan roll egg. makan tengah hari OE tadi tengah hari.

dah malam baru nak cerita pasal tengah hari, kan kan kan... hailah.

MyEm0.Com

okey sebenarnya kan... sebenarnya kan... sebenarnya kan...

sup tu pun OE beli yang instant punya dan tinggal panaskan je

"mengaku pun. kalau dah tak pandai masak tu, tak payahlah nak bangga sangat"

sekurang kurangnya saya mencuba. ceh... poyo

semuanya sebab tak nak kelaparan

MyEm0.Com

ini semua disebabkan OE duduk rumah sendiri sem nie, jadi naklah jugak mem-poyo-kan diri dengan buat benda-benda nie

orang kata, kalau masak sendiri, jimat.

OE tak tahulah sejauh mana kebenarannya sebab OE rasa... OE rasa... OE rasa... tak pasti

"itulah jawapan orang yang tak tahu apa itu alatan dapur"

okey itu je sebenarnya. janganlah nak tanya OE pasal resepi ke apa ke kan. memang OE tak tahulah jawapnya

MyEm0.Com

oh anyway... OE dah pindah masuk rumah dan OE tak lagi tumpang bilik kawan OE

rasa... rasa... entahlah. baru 5 hari duduk rumah nie, tak pasti lagi apa perasaanya

okeylah. dah malam. nanti kalau OE rajin, OE updatelah apa apa pada keesokkan harinya

MyEm0.Com

"sungguh mengharap ada orang yang nak baca dan bagi komen"

OE berlalu dulu...

OE katakan...
"orang kata, kalau kita hidup berjiran, kenalilah jiran kita supaya nanti bila kita perlukan pertolongan atau bantuan, ada orang yang akan menolong. tapi kalau macam OE, jirannya lelaki. macam mana pula? OE seganlah hai... jadi hidup macam tak ada jiran juga..."

Labels: , , , , ,


4 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me