Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
(tips) bila ANGIN tak menentu...
Monday, June 6, 2011 @ 5:13 PM

As salam...

venue : kopitiam di LARKIN Johor

"perlu ke letak venue tu? tak faham sikit"

lepas nie mungkin OE akan selalu online dekat tempat di atas... kenapa... itu nanti-nantilah OE ceritakan

dah amat-amat lama rasanya tak update... bulan lepas cuma ada beberapa entry je

bulan nie, baru nak start... memandangkan blog pulak buat hal, tak boleh nak buka DASHBOARD, jadi OE sedikit menjadi celaru

ini pun update nasib baik OE sentiasa je sign in kan benda... benda... benda...

"tak pasti nak cakap benda tu apa. yang pentingnya OE tak pernah sign out sebab biasalah pakai sendiri punya netbook"

tiba-tiba je keluar pasal TIPS kan... dah berapa lama menghilang, tak ada pun nak cerita

actually... OE tak ke mana pun... cuma sibuk kerja dan kerja dan tidur dan kemudian tidur lagi...

okey kita straight to the point je lah ye...

pernah tak kamu-kamu mengalami situasi di mana orang tiba-tiba marah, naik angin dekat kamu?

tak pasal-pasal je...

apa yang kamu buat?

1- marah dia balik... kalau boleh maki sekali baru best

2- duduk je senyap buat muka seposen

3- lari terus dari orang yang marah tu sambil membebel sendiri

4- duduk nangis depan dia sampai dia berhenti angin dan pujuk kamu

hah pilih yang mana?

yang pentingnya janganlah pilih yang nombor satu...

sebab kalau orang lain jadi api, kalau boleh janganlah kita pun jadi api jugak... kalau boleh, buat benda yang nombor dua tu

duduk senyap-senyap... biar dia nak angin sorang-sorang. nanti lama-lama dia cool downlah sendiri

faham ke apa yang OE cuba nak maksudkan?

kalau faham baguslah ye...

OE malas sikit nak letak mongkey-mongkey comel OE... jadi entry kali nie kosong je...

tak adalah kosong... adalah isinya entry tapi tak ada mongkeynya

okey OE berlalu dulu...

OE katakan...
"kalau diri sendiri yang angin tak tentu pasal? apa nak buat? bacalah entry yang lepas yang pernah OE letak"

Labels: ,


10 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me