Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
Mengundi yang Terbaik
Thursday, June 7, 2012 @ 2:28 AM

Assalamualaikum...

mood : anugerah pilihan pembaca popular


pernah dengar pasal anugerah ni? kalau tak pernah dengar, inilah OE nak beritahu ni.




ini banner (err... betul ke?) untuk anugerah tu.

macam apa yang OE cakap dekat sidebar sebelah, novel OE yang first tercalon juga

"sengeh sampai berhari hari. padahal dah lama tahu."



jadi, OE naklah ajak kamu kamu untuk undi sama.

antara buku yang tercalon, ada dekat bawah ni. sekali dengan novelisnya siapa.





undilah mana yang dirasakan berkenan di hati.

OE pun baru first time masuk benda ni dan wakilkan sekali pihak Fajar Pakeer. jadi, kalau dah baca novel OE, dan rasa OE punya novel tu best, nak undi, undilah...

"kalau buat muka comel, ada orang nak undi tak?"



okeylah. kalau nak undi, boleh tekan kat , terus ke laman untuk mengundi. tak pun boleh dapatkan borang dekat Popular bookstore.

dalam 9 novel yang ada dekat (tak termasuklah OE punya sebab OE yang buat sendiri) dalam senarai tu, baru 2 yang OE pernah baca. M.A.I.D dengan Yes, Boss!

nanti kalau OE sempat, OE nak beli juga yang lain. boleh juga OE buat review kan kan kan...

okeylah. sampai sini dulu.

until the next entry. bye.



OE katakan...

"kalau OE nak cakap 'SILALAH UNDI SAYA' tapi orang yang nak mengundi tak pernah baca novel OE, macam tak adil pula kan. lagipun, kalau tak baca, macam mana nak tahu novel OE tu bagus dan baik. kan kan kan. jadi, undilah mana yang kamu kamu rasa terbaik. OE dah tercalon dalam senarai tu pun OE dah rasa syukur alhamdulillah. kalau ada rezeki, lagi alhamdulillah."

2 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me