Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
someone SPECIAL
Tuesday, September 11, 2012 @ 7:12 AM

Assalamualaikum...

makin lama, makin lama pula OE tinggalkan blog nie. berita pun jarang sekali. alahai. sabar jelah dengan OE nie ye.

"apasal OE cakap macam putar belit nie? paham ke ape yang OE nak cakap?"

cakap pasal SOMEONE special...

tak kiralah siapa pun kita, mestilah kita ada SOMEONE special, kan?

OE nie, kalau dah balik semula Kelantan dan dalam kata lainnya balik belajar. mulalah ada syndrome rindu.

OE rasa disebabkan cuti dan duduk rumah dah terlampau lama sangat agaknya.

first sebelum balik, OE mesti nak rasa irritating je semadang. tak kiralah dengan siapa sekali pun. silap sikit pun tak boleh. rasa tertekan je.

"OE tak tahulah benda ni orang lain alami jugak ke tidak"

sebab Kelantan dengan Johor tu satu tempat yang agak jauh bagi OE. jadi, bila dah nak berjauhan tu, jadilah OE buat perangai yang macam-macam.

kesiannya siapa?

ibu OE lah yang paling kesian sekali. mana taknye, nak melayan anak dia yang mengada-ngada tak pasal-pasal ni.

kejap...

OE rasa, tadi macam OE nak cakap pasal benda lain, kan?

okey back to the topik...

SOMEONE special

cube tengok sikit gambar... dah lama rasanye OE tak letak gambar. ini pun gambar waktu pergi shopping sebelum raya hari tu.

"apalah OE nie. dah basi tau letak gambar sebelum raya. orang lain semua dah letak gambar raya vavavom diorang."

OE nie lah mungkin malas sangat nak ambil gambar sejak dua menjak ni.

okey okey tengoklah gambar ni...












dia ni bukan boyfriend OE. bukan jugak jejaka idaman OE. tapi, dia ni bapak orang, dia ni suami orang, dia ni cuma hero di hati OE... ayah OE lah!

duduk rumah, ayah OE banyak cerita benda pada OE.

OE, kerjanya dengar dan simpan dalam 'pendrive' dekat kepala hotak OE nie.

manalah tahu boleh buat cerita nanti. ^^

anyway, sampai sini dululah. nanti kalau ada cerita, OE update lagi.

until next time, bye...

Labels: , ,


2 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me