Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
Sangat Pendek
Saturday, November 24, 2012 @ 2:27 AM

Assalamualaikum...

mood : sangat busy dengan banyak perkara


OE pergi The Mines, 22 November hari tu...

banyak perkara dalam fikiran. jadi, entry nie cuma nak isi blog je sebab dah naik seminggu lebih OE tak buka blog. alahai... tiba tiba rindu dekat blog pulak

"sajalah tu tak nak orang salah anggap dengan statement dia tu. sudahlah OE oi"

nanti OE akan cerita trip OE ke KL dari 21 November (malam) sampai 24 November (pagi) tu... sekarang OE masih tak sempat lagi...

memang entry OE semua basilah alamatnya...

sampai sini dulu.

until the next entry, bye






OE katakan...
"konon konon tak sempat sangat sampaikan nak letak kartun kartun comel pun malas. alahailah OE nie."

Labels: ,


10 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me