Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
Photoshot Menunggu
Wednesday, December 5, 2012 @ 4:19 PM

Assalamualaikum...

mood : bergembira dengan mata bengkak sebab tak tidur menyiapkan assignment 

semalam OE ada photoshot untuk satu kelas. biasalah untuk buat kenang kengangan satu kelaslah katakan. tapi USM punya photographer dan diorang akan printkan gambar tu dan jual dekat kitorang

boleh semalam kebetulan panas terik pulak. OE balik je dari USM, terus rasa macam nak pitam

"apasal tak pitam dekat USM je? jangan tanya yang tu, OE pun tak ada jawapannye."

dan sebelum photoshot tu, adalah kejadian yang tak berapa nak seronok berlaku. 

kena MENUNGGU... 

antara sebab kenapa OE tak suka menunggu, tapi OE selalu berada pada situasi menunggu :

1) OE siap awal dan datang awal sebab fikirkan nanti orang menunggu OE
2) OE pun tak suka menunggu, takkanlah nak suruh orang menunggu OE, memang orang bencilah gamaknye
3) OE risau nanti orang tinggalkan OE, jadi, mesti selalu awal
4) dah tak mampu nak fikir point

okeylah... tengok gambarlah pulak

"sejak kebelakangan nie, baby red (kamera OE) ada dengan OE, jadi memang kerjanya ambik gambar jelah. layankan je"





sebenarnya petang tu ada test dan pukul 10 ada kelas, sekarang nie pukul 9 setengah. manalah masing masing tak bengang dibuatnye nak kena menunggu...



cuba membuat muka ceria untuk kakak diorang yang nak ambik gambar nie...



OE sakit... silalah simpati... tengok muka sembab dengan mata ber-eyebag... hoho... OE nampak matured dengan warna ORANGE... tapi dah tak nak pakai orange dah... tak nak nampak matured! 



satu perkara yang kelakar bagi OE, sebenarnya corak baju OE tu sama dengan baju kawan OE tahun lepas. dia punya baju, baju kurung tahun lepas, ambil gambar macam nie jugak... alahai...



time nie dah balik rumah lepas test...

kemudian, lepas je photoshot tu, terus tukar tudung. tak mau nampak matured dengan ORANGE! 

sebenarnya baju yang OE pakai tu adalah baju kurung. OE malas nak pakai kain dalam bila pakai kain baju kurung, jadinye OE pakai kain tu 

senang sungguhlah jalan penyelesaian

okeylah. sampai sini dulu

until the next entry, bye...






OE katakan...
"kalau pasal diri sendiri, OE takkan kisah buat sesuatu keputusan dengan mudah sebab OE faham diri OE macam mana. tapi kalau berkaitan dengan orang lain, OE akan boleh fikir sampai pecah kepala sebab tak nak orang lain tak suka dengan OE. OE sedih kalau tahu ada orang tak suka dengan OE..."

Labels: , , , ,


22 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me