Orkid Edyliyne as STUDENT
Welcome to my blog.You want to FOLLOW or go back HOME.
OE ke Tanjung Balau Dengan (dot dot dot)
Tuesday, November 13, 2012 @ 12:30 AM

Assalamualaikum... 

mood : bercuti cuti, bermalas malas, nak duduk je depan netbook



11 November 2012 - what you can say about this picture?

tak habis habislah OE dari semalam semalam punya ayat dengan gambar yang tah ape ape

sebenarnya OE pergi sana dengan siapa? 

OE nie bukannya suka sangat pergi pantai sebab setiap kali OE pergi pantai, OE akan rasa mabuk bila balik dari pantai

lagi satu, OE nie tak berapa suka bau pantai... 

cuma satu je OE suka tentang pantai... ada angin yang seronok...

tapi yang peliknya, hari tu OE pergi, tak ada pun OE mabuk. cuma pening sikit je bila balik tu sebab petang tu panas sikit sebab baru lepas hujan

"banyak betul sebab OE nie..."

OE tak tahulah Tanjung Balau yang dekat Bandar Penawar, Kota Tinggi nie orang tahu ke tidak. tapi kalau Desaru, mungkin orang tahu 

Desaru dengan Tanjung Balau dekat dekat je

cuma Tanjung Balau nie public... orang awam boleh datang bila bila masa

kalau nak mandi manda pun boleh


nampak tak dekat belakang tu. ramai orang yang mandi manda. 

OE pakai baju cenggitu sebab sebenarnya bukan pergi sana nak mandi, cuma nak jalan jalan je bawa adik perempuan OE 

pantai dia pun cantik, pasir bersih... kalau nak datang ambik ambik gambar pun boleh

dan sebenarnya, OE datang dengan family OE...  ibu OE, ayah OE, adik adik OE


sambungan dari gambar yang dekat atas tu... OE dengan ibu OE...

memang kalau time cuti, memang kalau boleh berkepit dengan ibu OE, OE akan buat gitu je sepanjang mase

jarang sebenarnya OE nie berjalan kalau time cuti sebab bagi OE cuti nie bermaksud duduk rumah dan berehat 

jadi bila dapat berjalan, memang rasa macam best jugak sebenarnya 



antara tudung yang paling OE suka sebab ada bunga bunga dekat border dia. 

cuba nak jauhkan diri dari HITAM pulak bila dah buat entry yang sebelum nie...

okeylah... sampai sini dulu 

until the next entry, bye




OE katakan...
"OE nie selalu macam tu, dah cakap dengan orang OE nie suka pakai hitam dan hitam dan hitam. lepas tu beberapa hari lepas tu OE terus asyik suka pakai tudung warna warna pulak sampai pakai tudung dengan baju tak matching dah macam orang buta warna bak kata kawan OE. hari tu OE ada cakap dengan satu blog tu, OE nie tak ada twitter, lepas tu, tiba tiba OE gatal pulak pergi sign up dekat twitter. alahai OE nie... sabar jelah..."

Labels: , , , , ,


10 comment(s)





visit ORKID EDYLIYNE as NOVELIST blog

for more reading, click 'history' or 'future'...
History | future




Me, Orkid Edyliyne

Assalamualaikum...


Hello everyone. Selamat datang ke blog 'Orkid Edyliyne as STUDENT' (skemalah pulak OE nie). butang yang ada, kalau nak picit, silalah picit.. manalah tahu nak explore lebih sikit dekat ruang OE nie. okey semua... enjoy for being here and thanks for coming. DO come again...

Story

Mummy

Babies

Links

Blog List





Jom Kita Kawan!




conected to...



boleh like2 jugak





Nota Pemberitahuan

sometimes, blog nie macam tak ada tuan yang empunya sebab tuan yang empunya blog nie, sibuk sikit dengan manuskrip untuk novel seterusnya.

kalau nak jenguk blog 'Orkid Edyliyne as NOVELIST', click COMEL!

any novel's review? can visit that blog, okey...


p/s: doakan OE supaya dapat banyak idea untuk menulis ye... blog itu sudah dibuka, tapi tak full siap lagi. boleh tengok apa yang ada dalamnye. ^^




Big thanks...


Template by : Nur | Izzati
Header Image : Hana
Header Edited : me